O Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στα "καρφιά" Μουρούτη στο Twitter

O Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στα "καρφιά" Μουρούτη στο Twitter Facebook Twitter
10

Διάλογο στο twitter είχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μουρούτης ανέφερε σε tweet τον κ. Βαρουφάκη και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα γράφοντας:

«Γιάνης Βαρουφάκης: Η συμφωνία σμιλεύεται email – email. Αλέξης Τσίπρας: Μία χώρα δεν κυβερνείται μέσω email. Βρες το λάθος...».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε άμεσα γράφοντας «Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου».

Ωστόσο ο Γιώργος Μουρούτης επανήλθε : «Πάντως σας εύχομαι καλή επιτυχία για το καλό της Πατρίδας».

Στα tweets παρενέβη οΆδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε: «Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την "σκληρή" διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Ισως ο αποτελεσματικοτερος τροπος να συνταχθουμε με την πλευρα Βαρουφακη ,αγνοωντας τον ,μεχρι τουδε,"μη επαγγελματικο"τροπο λειτουργιας του, ειναι να του επιτιθενται ατομα οπως ο Μουρουτης και ο Αδωνις.
Το άρθρο είναι ελλειπές.Μετά την απάντηση του Βαρουφάκη περί «τίμιας και σκληρής διαπραγμάτευσης» κλπ ο Μουρούτης επανήλθε γράφοντας:«Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι...»Ο Βαρουφάκης ΔΕΝ απάντησε και ο Μουρούτης τότε του έγραψε το: «Πάντως σας εύχομαι καλή επιτυχία…»Αυτά για την ιστορία.
Συνεχίζει και ξεφτιλίζεται ο Αδονις! Μπράβο ρε!!Υπουργάρα είχαμε!!Κακώς και τα παίρνει τόσο κατάκαρδα ο Βαρουφάκης όλα τα tweet και τα posts στο facebook.Έπρεπε να τους γράψει στα τέτοια του και να κάνει απλά την δουλειά του.Ο κόσμος πλέον δεν είναι τυφλός,βλέπει...