21 Χριστιανοί Αιγύπτιοι αποκεφαλίστηκαν από τους Τζιχαντιστές

21 Χριστιανοί Αιγύπτιοι αποκεφαλίστηκαν από τους Τζιχαντιστές Facebook Twitter
7

 

21 Χριστιανοί Αιγύπτιοι αποκεφαλίστηκαν από τους Τζιχαντιστές Facebook Twitter

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η νέα κτηνωδία του ΙΚ μετά την δημοσίευση βίντεο που καταγράφει την μαζική εκτέλεση 21 ανθρώπων στη Λιβύη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα θεωρήθηκαν άπιστοι μια και ήταν Κόπτες Χριστιανοί ενώ στο βίντεο που δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό Twitter που ανήκει στους εξτρεμιστές αναφέρεται πως η πράξη αυτή είναι τα αντίποινα σε μια εκκλησία εχθρική προς το Ισλάμ.

Οι άνδρες οι οποίοι ήταν εργάτες είχαν εξαφανιστεί πριν από αρκετές εβδομάδες και τότε η οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη της εξαφάνισής του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται η εκτέλεσή τους να είχε γίνει εκείνη την περίοδο και το βίντεο να δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η τοποθεσία που αναγνωρίζεται ως το πιθανότερο σημείο εκτέλεσης είναι μια παραλία της Τρίπολης. Σχόλια προκαλεί το γεγονός πως αυτό το βίντεο διέφερε από τα προηγούμενα που δημοσίευε η οργάνωση μια και η λήψη του έμοιαζε καλά σκηνοθετημένη και η ποιότητα της εικόνας ήταν υψηλή.

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΕΝΕΣΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΣΒΙΛ ΤΙΜΗ

Διεθνή / Ντόλι Πάρτον: Ο κυβερνήτης του Τενεσί προτείνει να μετονομαστεί το αεροδρόμιο του Νάσβιλ προς τιμήν της

Το γραφείο του κυβερνήτη του Τενεσί, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ και την ομάδα της Ντόλι Πάρτον για τη μετονομασία του αεροδρομίου προς τιμήν της
THE LIFO TEAM
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΞΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Γερμανία: Οι πρώην νεοναζί ακτιβιστές πίσω από τον πιθανό «πρωθυπουργό» της Σαξονίας

Τέσσερα πρώην μέλη μιας απαγορευμένης οργάνωσης που είχε ως πρότυπο τη Νεολαία του Χίτλερ, βρίσκονται στον στενό κύκλο του ανθρώπου που θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος περιφερειακός πρωθυπουργός της γερμανικής ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
'Όταν εκτελούνται με φριχτό τρόπο άνθρωποι απλά και μόνο επειδή ανήκουν σε άλλη θρησκεία και αυτό φαίνεται φυσιολογικό στους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους, μην απορούν για την άνοδο των αντι-ισλαμικών απόψεων μετά. Πιθανόν και για την άνοδο των ρατσιστών ειδικά σε χώρες της Δύσης.
Δυστυχώς celsius αυτό θα αφαιρέσει παααρα πολλες ζωες, όχι μονο τους αμπαλους τζιχαντιστές. Δεν το θεωρώ απιθανο να δημιουργηθεί πολύ θερμό γεγονός στο συντομο μέλλον που σημαίνει εμπλοκή Ελλάδας και Κύπρου (μεταξύ άλλων κρατών). Ίσως γι'αυτό και τέτοια αναθερμανση σχέσεων με Ισραήλ τα τελευταία χρόνια - πολύ δύσκολο να τα βγάλουν πέρα μονοι τους.
(celsius).Εντάξει,γνωρίζω,το μέγεθος της ανοησίας και την ένταση αντιμετώπισή της ήθελα να τονίσω.Εννοείται ότι είναι ανέφικτο πόσο μάλλον σε έναν ανορθόδοξο πόλεμο διάσπαρτο σχεδόν σε όλο τον κόσμο
Που είναι οι άθεοι τύπου τικιτακα να πουν: "ναι αλλά το 3000 π.χ., όταν έσφαζαν στην Ινδονησία τα δισεκατομμύρια των εσκιμώων, ήταν καλά τότε ε;"