Ο Ραχόι «έκοψε» τον Τσίπρα από τη φωτογραφία των ηγετών

Ο Ραχόι «έκοψε» τον Τσίπρα από τη φωτογραφία των ηγετών Facebook Twitter
10

«Λογοκριμένη» εμφανίστηκε η «οικογενειακή φωτογραφία» των ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής, στο λογαριασμό του Ισπανού Πρωθυπουργού Ραχόι με συνέπεια κάποιοι να υποθέτουν ότι ήθελε να κόψει από αυτή τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Ραχόι, το «κομμένο» πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, μόλις που διακρίνεται την άκρη της φωτογραφίας.

Η κίνηση αυτή του Ισπανού, ο οποίος κράτησε την πιο αρνητική στάση απέναντι στα ελληνικά αιτήματα χθες στις Βρυξέλλες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση χρηστών στο Twitter με διάφορα σχόλια να συνοδεύουν το «μοντάζ».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

9 σχόλια
και μερικοί (4-5) ακόμα είναι αποκομμένοι από το πλάνο. Δεν χωράνε όλοι πάντα. Ωστόσο μέρος του προσώπου του Τσίπρα, φαίνεται στο τέρμα αριστερά. Έλεος να ασχολούμαστε με μπούρδες.
ο Χριστός και η Παναγία ούτε τσακωμενο ζευγάρι να τανε.. μου θυμίζει τότε στο δημοτικό που χωρίζαμε τα θρανία στη μέση..δεν άλλαξαν και πολλά τωρα χωρίζουμε φωτογραφίες και χώρες μάλλον
Το "μοντάζ" και το "κόψιμο" σε τι έγκειται?Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σύντροφος?Ή το ότι ο Αλέξης είναι κοντός και δεν φαίνεται πίσω από τον ψηλό τέρμα αριστερά συνιστά μοντάζ?Ξεκίνησε το 1984 σύντροφε συντάκτη και σχολιαστές και οι λέξεις έχασαν το νόημα τους?
Στο οτι ο Τσίπρας δεν είναι πίσω από τον ψηλό που αναφέρεις αλλά αριστερά του, και στην φωτό έγινε crop για να μην φαίνεται.Δες πιο προσεκτικά πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς, που μόνο φανατισμό και κόλλημα σε άλλες εποχές δείχνουν.
Όσο και να κόψεις τον Τσίπρα από την φωτογραφία κ. Ραχόϊ, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Κοίτα εσύ να μην σε "κόψουν" οι Podemos στις εκλογές της Ισπανίας φέτος.