Βαρουφάκης: Τίποτα δεν τελείωσε - Συνεχίζουμε την Δευτέρα

Βαρουφάκης: Τίποτα δεν τελείωσε - Συνεχίζουμε την Δευτέρα Facebook Twitter
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πολιορκείται από τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup ANA-MPA/ANA-MPA/ORESTIS PANAGIOTOU
4

Κάναμε ανάλυση γιατί το υφιστάμενο πρόγραμμα δεν βγαίνει. Θα συνεχίσουμε τη Δευτέρα», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την αποψινή μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο κ Βαρουφάκης επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν διαφωνίες και πως οι εταίροι ζητούν από την Ελλάδα να διατυπώσει αίτημα για επέκταση μνημονίου.

Βαρουφάκης: Τίποτα δεν τελείωσε - Συνεχίζουμε την Δευτέρα Facebook Twitter

«Βασικός μας στόχος ήταν να τους εκθέσουμε το ρηξικέλευθο πρόγραμμά μας», ανέφερε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει η ευκαιρία περαιτέρω ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για το Eurogroup της Δευτέρας το οποίο θεωρείται καταληκτικό για την επίτευξη συμφωνίας από όλες τις πλευρές ο Γ Βαρουφάκης δήλωσε πως υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση που πρέπει να καλυφθεί ώστε να καταλήξει η διαπραγμάτευση σε συμφωνία.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια