EΡΧΟΝΤΑΙ!

«Ο πλανήτης των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων»

«Ο πλανήτης των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων» Facebook Twitter
16

Μια διαφορετική «νότα» έδωσε στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις χθες στη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο βουλευτής χρησιμοποίησε από Θουκυδίδη μέχρι Ρίτσο ενώ χαρακτήρισε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «ο αρχέκακος αλεμανός όφις».

 «Πσαν μν θλασσαν κα γν σβατν τμετρ τλμ καταναγκσαντες γενσθαι, πανταχο δ μνημεα κακν τε κγαθν ἀίδια ξυγκατοικσαντες»ανέφερε σημειώνοντας επίσης ότι  «Εμείς οι Ολύμπιοι διδάξαμε πως η Ερις γίνεται Ερως ελευθερίας».

 

Η ομιλία Ζουράρι προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα του Ε. Βενιζέλου.

16

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
Ομολογουμένως έχει χαβαλέ.Επί της ουσίας δεν είπε τίποτα.Σαν να μιλάει ένας φιλόλογος που είχα στο Λύκειο(μέγας θαυμαστής Μπαμπινιώτη),αφού είχε καταπιεί λεξικό της αρχαίας και της νέας Ελληνικής,μαζί με 2 τόμους αντίστοιχης γραμματείας.Τι;Αυτομάτως αναγορεύεται σε απαύγασμα πολιτικής σοφίας λόγω των αποσπασμάτων που εμπεριείχε;Ήταν το πρελούδιο της βουλευτικής του σταδιοδρομίας μάλλον.Πρέπει να καλέσουν τον Ανδρουλάκη ως επίτιμο σε μια συνεδρίαση,έτσι για να εκτοξευτούν τα νούμερα.
Πολυ καλα εκανε ο Ευαγγελος και χειροκροτησε θερμα την ομιλια Ζουραρι στην Βουλη.Για να "δηλωσει" ετσι, εμπρακτως,οτι,σε αντιθεση με την μεγαλη πλειονοτητα των παρισταμενων "εθνοπατερων",αλλα και ημων των τηλεθεατων/ακροατων,αυτος ειχε καταλαβει τι "ηθελε να πει ο ποιητης" !!!