Mητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της επειδή είχε μεγάλα αυτιά

Mητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της επειδή είχε μεγάλα αυτιά Facebook Twitter
Eικόνα από την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την παιδοκτόνο λίγο πριν το έγκλημα
5

Σοκ προκαλεί η είδηση που μεταδίδει η Ηurriyet dailynews σύμφωνα με την οποία μια μητέρα σκότωσε το γιο της επειδή είχε μεγάλα αυτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται το περιστατικό συνέβη στην Άγκυρα και η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της.

Η γυναίκα είχε πρόσφατα επισκεφτεί νοσοκομείο και συνάντησε τους γιατρούς στους οποίους παραπονέθηκε πως τα αυτιά του παιδιού της ήταν  εμπόδιο στις φιλίες και την πρόοδό του. Στη συνέχεια υποχρέωσε το παιδί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να βελτιωθεί η εμφάνισή του, αλλά ακόμη και τότε δεν ικανοποιήθηκε.

Την επόμενη μέρα και ενώ το παιδί ακόμη νοσηλευόταν, το οδήγησε στις τουαλέτες της κλινικής και εκεί το έπνιξε με το μαντήλι της. Στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο και όταν λίγο μετά ενεπλάκη σε τροχαίο, ομολόγησε το έγκλημά της στο ασθενοφόρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά την εγχείρηση τα αυτιά, αλλά και το κεφάλι του παιδιού της είχαν γίνει ακόμη μεγαλύτερα και πως το σκότωσε για να το γλιτώσει από τον χλευασμό των φίλων του. 

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε ψυχολογικές διαταραχές ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου ισχυρίστηκαν πως η επέμβσαη ήταν καθόλα επιτυχής.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
μιλαμε για χοντρα ψυχολογικα.αυτο που ο καθ ενας μπορει να γινεται γονιος και να αναλαμβανει να μεγαλωσει εναν ολοκληρο ανθρωπο,ενω πρεπει να περασει 25 ψυχολογικα τεστ,,εκπαιδευσεις,συνεντευξεις για να εχει την ευθυνη να καθαριζει σκαλες η να στριβει τυροπιτες,καλο δεν το λες