Ο Πούτιν “εκθειάζει” τον Τσίπρα

Ο Πούτιν “εκθειάζει” τον Τσίπρα Facebook Twitter
6

Το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα έπλεξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄.

Ο Ρώσος Πρόεδρος που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα  Πρωθυπουργό με «φρέσκιες ιδέες» που αγωνίζεται για το καλό του λαού και της πατρίδας του.

Στη διάρκεια της συνάντησης του Ρώσου Προέδρου με τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο συζητήθηκαν σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία, την Αίγυπτο, την Αφρική και το ιεραποστολικό έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, ενώ μεγάλο μέρος της συζήτησής τους αφορούσε στην Ελλάδα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η πάλαι ποτέ αθεϊστική Σοβιετική Ένωση μας παραχώρησε στη Δύση αλλά η ορθόδοξη Ρωσία μας θέλει πίσω. Εντωμεταξύ εμείς εκλέξαμε αθεϊστική κυβέρνηση αλλά με ένθερμους ορθόδοξους συγκυβερνήτες. Μ αυτές τις κωλοτούμπες της ιστορίας μας βλέπω πάλι ν αναβάλλουμε επ αόριστον το διαχωρισμό.
Δεν μου αρέσουν αυτές οι ξαφνικές αγάπες απο την Μόσχα. Η Ρωσία θέλει να παίξει το παιχνίδι της μέσα στην Ε.Ε και απ οτι φαίνεται θέλει να χρησιμοποιήσει εμάς ως δούρειο ίππο. Σε επικίνδυνα νερά μπαίνουμε.
Καλα αν θεωρείτε θαλασσοταραχή την σημερινή κατάσταση δεν θέλω να φανταστώ πως θα βλέπετε τα πράγματα τότε. Η Συρία θα μοιάζει με Δανία μπροστά μας. ΗΠΑ και Ε.Ε δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ η Ελλάδα να περάσει στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας χωρίς να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά πρώτα. Και όταν λέω να την καταστρέψουν δεν εννοώ να περάσουν αεροπλάνα απο πάνω μας και να μας βομβαρδίσουν. Παρόλα αυτά ακόμα και τότε αμφιβάλω αν θα το επιτρέψουν. Πάντως είναι αστείο την περίοδο που μία μία οι πρώην χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού (πρώην ΕΣΣΔ χώρες) να δίνουν νερό και ύδωρ στην Ε.Ε να τις δεχτεί στους κόλπους της και εμείς να θέλουμε να φύγουμε και να πάμε στην μητέρα Ρωσία.