Ο Πούτιν “εκθειάζει” τον Τσίπρα

Ο Πούτιν “εκθειάζει” τον Τσίπρα Facebook Twitter
6

Το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα έπλεξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄.

Ο Ρώσος Πρόεδρος που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα  Πρωθυπουργό με «φρέσκιες ιδέες» που αγωνίζεται για το καλό του λαού και της πατρίδας του.

Στη διάρκεια της συνάντησης του Ρώσου Προέδρου με τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο συζητήθηκαν σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία, την Αίγυπτο, την Αφρική και το ιεραποστολικό έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, ενώ μεγάλο μέρος της συζήτησής τους αφορούσε στην Ελλάδα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM
Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Η πάλαι ποτέ αθεϊστική Σοβιετική Ένωση μας παραχώρησε στη Δύση αλλά η ορθόδοξη Ρωσία μας θέλει πίσω. Εντωμεταξύ εμείς εκλέξαμε αθεϊστική κυβέρνηση αλλά με ένθερμους ορθόδοξους συγκυβερνήτες. Μ αυτές τις κωλοτούμπες της ιστορίας μας βλέπω πάλι ν αναβάλλουμε επ αόριστον το διαχωρισμό.
Δεν μου αρέσουν αυτές οι ξαφνικές αγάπες απο την Μόσχα. Η Ρωσία θέλει να παίξει το παιχνίδι της μέσα στην Ε.Ε και απ οτι φαίνεται θέλει να χρησιμοποιήσει εμάς ως δούρειο ίππο. Σε επικίνδυνα νερά μπαίνουμε.
Καλα αν θεωρείτε θαλασσοταραχή την σημερινή κατάσταση δεν θέλω να φανταστώ πως θα βλέπετε τα πράγματα τότε. Η Συρία θα μοιάζει με Δανία μπροστά μας. ΗΠΑ και Ε.Ε δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ η Ελλάδα να περάσει στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας χωρίς να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά πρώτα. Και όταν λέω να την καταστρέψουν δεν εννοώ να περάσουν αεροπλάνα απο πάνω μας και να μας βομβαρδίσουν. Παρόλα αυτά ακόμα και τότε αμφιβάλω αν θα το επιτρέψουν. Πάντως είναι αστείο την περίοδο που μία μία οι πρώην χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού (πρώην ΕΣΣΔ χώρες) να δίνουν νερό και ύδωρ στην Ε.Ε να τις δεχτεί στους κόλπους της και εμείς να θέλουμε να φύγουμε και να πάμε στην μητέρα Ρωσία.