Τσίπρας: Τέλος στα βουλευτικά αυτοκίνητα

Τσίπρας: Τέλος στα βουλευτικά αυτοκίνητα Facebook Twitter
13

Τέλος στο προνόμιο των βουλευτικών αυτοκινήτων βάζει η κυβέρνηση, όπως είπε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα δώσει εντολή στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιληφθεί του θέματος, ώστε να σταματήσει η χορήγηση των αυτοκινήτων αυτών που δινόταν μέσω leasing, και οι βουλευτές να κινούνται με δικά τους έξοδα, αφού όπως είπε ο Πρωθυπουργός, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η εξαγγελία αυτή του Πρωθυπουργού προκάλεσε χλιαρά χειροκροτήματα, σίγουρα λιγότερα σε σχέση με αυτά που απέσπασε για άλλες εξαγγελίες του.

Ο Πρωθυπουργός έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην τεθωρακισμένη bmw με την οποία μετακινείτο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η οποία θα βγει σε πλειστηριασμό, όπως και το 50% των ι.χ. των υπουργείων.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Δείχνει ότι η προσπάθεια μείωσης των εξόδων πρέπει να ξεκινά από το παράδειγμα της κυβέρνησης για να δείξει εμπράκτως τη δέσμευσή τους. Μπράβο τους!
βέβαια... μείωση εξόδων...να μην ξεχάσουμε την επαναπρόσληψη των καθαριστριών, των εργαζομένων της ΕΡΤ, των..... ούπς, ξέχασα, ο Αλέξης μιλάει στην καρδιά μας και το συναίσθημα, την λογική την έχουμε απωλέσει από καιρό
Δον, εδώ δεν μιλάμε απλώς για ένα βουλευτικό προνόμιο το οποίο σε καιρούς μη κρίσης ούτε που μας άγγιζε, αλλά για έναν, πραγματικά, σκανδαλώδη νόμο ο οποίος μοιάζει περισσότερο με «ιερό» κανόνα της Καμόρα.
Χλιαρά χειροκροτήματα γιατί προφανώς σε πολλούς δεν πολυάρεσε αυτή η απόφαση αλλά κάναν την καρδιά τους πέτρα μιάς και έχουν την οικονομική δυνατότητα και κάτω από μία Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μη το δεχτούν τώρα..... Κυβερνητικά αυτοκίνητα ας υπάρχουν όσο νάναι μόνο για τους εκάστοτε Υπουργούς και φυσικά και τον Πρωθυπουργό (καλά δεν μιλάμε τώρα για υπερπολυτελή αυτοκίνητα σαν αυτήν του Βενιζέλου αλλά κανονικά όπως αυτά της φωτογραφίας).