ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Παπανδρέου: Θα βάλω πλάτη για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης

Παπανδρέου: Θα βάλω πλάτη για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
10

«Η χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτύχει. Βάζουμε πλάτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Βάζουμε πλάτη για τις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Δεν θα κάνω ό,τι μου έκαναν. Δεν θα πετροβολήσω τη κυβέρνηση της χώρας. Θα βάλω πλάτη και εδώ και στο εξωτερικό για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες θα διεξαχθούν», πρόσθεσε. «Η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει και εμείς θα στηρίξουμε την ανάγκη για ελάφρυνση του χρέους, τη μάχη που δίνει για μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα».

Κάλεσε ωστόσο τον Αλέξη Τσίπρα να ρωτήσει τους Ευρωπαίους συνομιλητές του ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009, ποιος έφταιγε για τα χάλια της χώρας. «Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση. Τώρα που είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», είπε.

Ακόμα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε ότι υπονόμευσε την προοπτική της νέας κυβέρνησης με την παράταση του προγράμματος για δύο μήνες.

10

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Όχι, όχι, δεν χρειάζεται ρε αδελφέ !!! Δίνε εσύ τις διαλέξεις σου και άσε μας εμάς. Δεν σου αξίζουμε, δεν σε καταλάβαμε ποτέ, είμαστε αχάριστοι ! Άσε μας εμάς και ζήσε εσύ Γιώργο.
Εντάξει άμα βάλει πλάτη o Παπανδρέου ησύχασα.Αυτός δεν μπορεί να κρατήσει ισορροπία πάνω στο ποδήλατο ,θα οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση;Άλλωστε είναι πολύ νωπές ακόμα οι μνήμες τις διακυβέρνησης του και οι συνέπειες που ακολούθησαν.Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Βοηθα Παναγιά μου......Δεν μας εφταναν οι.....ειλικρινεστατες δηλωσεις υποστηριξης της κυβερνησης απο καποια "μπουμπουκια"της πολιτικης σκηνης,τωρα θελει να βοηθησει και ο Γιωργακης! Ο οποιος ,περαν των "εξαιρετικων διαπραγματευτικων και λοιπων ικανοτητων " που διαθετει,απεδειχθη οτι ειναι και φοβερος γουρλης ! Τοσο για το κομμα του,οσο και για την χωρα !Ο Θεος της Ελλαδος να βαλει το χερι του .....