Γιατί η Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι δικαιώθηκε για τα 100 δισεκατομμύρια

Γιατί η Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι δικαιώθηκε για τα 100 δισεκατομμύρια Facebook Twitter
6

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να χορηγήσει πρόσθετη ρευστότητα μέχρι 60 δισεκ. ευρώ μέσω ELA, στις ελληνικές τράπεζες, θεωρήθηκε από τη Ραχήλ Μακρή ως δικαίωση για όσα είπε προεκλογικά σχετικά με το τύπωμα μέχρι και 100 δισεκ. από την Ελλάδα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook με το που έγινε γνωστή η είδηση:

"Σοβαρά; Πως είπατε; Με τον μηχανισμό ELA 60 δις για ρευστότητα; Τελικά ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς από πολλές πλευρές . Τελικά ποιος είναι ο ανόητος" .


Γιατί η Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι δικαιώθηκε για τα 100 δισεκατομμύρια Facebook Twitter

Τί είχε πει προεκλογικά η Ραχήλ Μακρή

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ολοι λεμε μια βλακεια που και που. Εκοψε η Ελληνικη κυβερνηση χρημα και δεν το ξερουμε;Πηγαν τα χρηματα για εξυπηρετηση καποιου χρεους του κρατους η για τη ρευστοτητα των τραπεζων(εκεινων που φταινε για ολους και για ολα κατα την κυρια Μακρη); Μπορουμε να συνεχισουμε να χρηματοδοτουμε τις τραπεζες με αυτο τον μηχανισμο ELA εις αει η λεμε οτι μας κατεβει;Μετα ακουμε τις προτασεις του κυριου Βαρουφακη και ειναι σα να μιλαει ο Αντορνο...
Καμαρωστε μια λαμπρη πολιτικο που φερνει την ελπιδα και δινει δημιουργικες λυσεις για το μελλον της χωρας, χαρουμενη που τυπωνουν λεφτα για την Ελλαδα επειδη ειμαστε ομορφοι και μονο.Καμια ελπιδα, η ελλαδα θα ελλαδιαζει μεχρι τελους, σαν εφηβος σε εναν κοσμο που εχει ενηλικιωθει προ δεκαετιων.
Ο μηχανισμός ELA χρησιμοποιείται από όλη την ευρωζώνη και ενεργοποιείται σε συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν είναι φαηνή ιδέα της Ραχήλ Μακρή. Άλλα διαβάζουμε άλλα καταλαβαίνουμε μάλλον.
Έχει ενηλικιωθεί ο κόσμος;Ναι, αντί να παίζει με νεροπίστολα.. παίζει με τόμαχοκ (στην καλύτερη) και κατά τα άλλα... δουλεύει και δουλεύει και δουλεύει.Για ποιον -καταλήγει τελικά να- δουλεύει.. είναι άλλο θέμα.