H αρχαιολόγος Dorothy King έχει γίνει μεγάλη θαυμάστρια του Γιάνη Βαρουφάκη

H αρχαιολόγος Dorothy King έχει γίνει μεγάλη θαυμάστρια του Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
5

Η γνωστή αρχαιολόγος και μπλόγκερ Ντόροθι Κινγκ είναι πια γνωστό πως είναι μεγάλη θαυμάστρια της ελληνικής επικαιρότητας, αλλά έως τώρα το ενδιαφέρον της μονοπωλούσε κυρίως η ανασκαφή της Αμφίπολης.

Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες, η προσοχή της έχει στραφεί στην πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις από την εξόρμηση του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ευρώπη.

Η Κινγκ που παρακολουθεί στενά τις ειδήσεις για τον Υπουργό Οικονομίας, με κάθε ευκαιρία τον αποθεώνει και αναπαραγάγει τις ειδήσεις και τα κολακευτικά σχόλια.

Το σημερινό της timeline αναφέρει μεταξύ άλλων «Ω θεέ μου, ο Βαρουφάκης μπορεί να γίνει "ακόμα πιο" γοητευτικός;!, Δόξα τω θεώ δεν θα είμαι εκεί ;-)», σχολιάζοντας τη δήλωση Βαρουφάκη ότι «θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο γοητευτικός μπορώ στο Βερολίνο».

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Χμμ, δε μας εφταναν ολα τα σχολια για την εμφανιση του, τωρα θα ασχολουμαστε και με αυτες που τον σχολιαζουν? Ειναι υπουργος οικονομικων και εχει μια πολυ σημαντικη δουλεια να κανει. Ας μεινουμε στο θεμα λοιπον παρακαλω