ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Ο Ομπάμα στέλνει ειδική αποστολή στην Ελλάδα

Ο Ομπάμα στέλνει ειδική αποστολή στην Ελλάδα Facebook Twitter
7

Ομάδα που θα αναλάβει τη διαμεσολάβηση μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών πρόκειται να στείλει ο Μπάρακ Ομπάμα στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΜΕΓΚΑ Μιχάλης Ιγνατίου.

 

Σύμφωνα με την ανταπόκριση, η ομάδα αυτή που θα αποτελείται από στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, θα 'αφοσιωθεί' στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο “ελληνικό πρόβλημα”.

 

Ο Μ. Ιγνατίου μετέδωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

7

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Κάποιες συγκρίσεις είναι ανόητες. Στα Ίμια μας έριξαν ένα ελικόπτερο. Εδώ δεν μας βλάπτουν. Το αντίθετο.Παρεμβάσεις όπως αυτή του Ομπάμα προχθές, ανεξαρτήτως κινήτρων που έχουν να κάνουν με το διεθνή ανταγωνισμό, πιθανόν να αποδειχθούν σωτήριες και καλύτερα να ευχόμαστε (για να μην πω να προσευχόμαστε) να μην αλλάξει γνώμη.Μόνο ο συνδυασμός ισχυρών πιέσεων από πολλές πλευρές θα κάμψει τους Γερμανούς.
To άκουσα κι αυτό. Να στέλνουν οι ΗΠΑ ειδική αποστολή στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να τους βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες.Αν αυτό δεν είναι ειρωνία, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να περιγράψει τον ορισμό της καλύτερα.
Στο τέλος θα ακούσουμε πάλι κάτι τέτοιο: "Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια τους".
δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που "φαινεται" οτι εχουμε την προσοχη και υποστηριξη του Αμερικανου προεδρου ή να λυπηθω που αλλος ενας ξενος θα παρεμβει στα της χωρας μας,ειδικα με το ρολο του επικοινωνιολογου(δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε μονοι μας με την Ευρωπη και χρειαζομαστε διαμεσολαβητη:μας θεωρουν ανικανους να διαχειριστουμε την οικονομια μας ηδη,ηρθε και αυτο)