Τέλος ο Λιαρόπουλος από «Το Ποτάμι»

Τέλος ο Λιαρόπουλος από «Το Ποτάμι» Facebook Twitter
10

 

Τέλος ο Λιαρόπουλος από «Το Ποτάμι» Facebook Twitter

Τέλος ο Λυκούργος Λιαρόπουλος από το Ποτάμι μετά τα σχόλια που έκανε για τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media.

Ο κ. Λιαρόπουλος, υποψήφιος του κόμματος και υπεύθυνος του τομέα Υγείας, υπέβαλλε την παραίτηση του που έγινε δεκτή από τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την επεισοδιακή συνάντηση  Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ ο Λιαρόπουλος είχε γράψεις το Faceobook:  «Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά!!. Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπουκλες! Κι όμως!!».

Τέλος ο Λιαρόπουλος από «Το Ποτάμι» Facebook Twitter

Σε μία άλλη ανάρτηση το μέχρι την Κυριακή στέλεχος του Ποταιμού αναφερόταν σε «bullshit» του Έλληνα υπουργού ενώ μετά τις αντιδράσεις προχώρησε στην τροποποίηση του status και των λέξεων.

Mετά την παραίτηση αντέδρασε με νέο tweet:

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ωραίος ο υπουργός μας!!! Μπράβο του... αλλά στο τέλος της κοινής συνέντευξης να ΜΗΝ εκλιπαρεί για μια χειραψία από τον Ντάισελμπλουμ.Υπουργέ μας, άφησέ τον να φύγει τον ξενέρωτο και έχει ο θεός για την τελευταία δόση των 7,2 δις. Μάλλον έχεις καβάτζα... που εμείς δεν γνωρίζουμε.Και αυτές τις 4 συναντήσεις στην Ευρώπη σε 2 μέρες, τι τις θέλεις? Μείνε εδώ να κάνεις τη γυμναστική σου.
Αχάριστοι Έλληνες, δεν αναγνώρισαν τον γερό αγώνα που έδωσε πλάι στον Ολλανδό... Γερά Λυκούργο, οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θα αναγνωρίσουν το δράμα που ζεις αυτές τις ημέρες.
Και έφυγε στο ηλιοβασίλεμα τραγουδώντας "είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόυ" !Στο καλό Λούκυ Λουκ ...(Υ.Γ. από τα σχόλιά του κρατάω ως αγαπημένο το : "ΕΥΤΥΧΩΣ ο Ολλανδός δεν μάσησε". Πάλι καλά δηλαδή που δεν μάσησε, γιατί αν μάσαγε μπορεί τελικά να πετυχαίναμε και κάτι, έστω σε επίπεδο εντυπώσεων. Αλλά "ευτυχώς" την πατήσαμε.)
Στο καλό και δεν θα λείψεις σε κανένα!Η πράξη σου, μάλλον η ανάρτηση σου, ήταν αναξιοπρεπής και εχθρική!Οπότε ελεύθερος πλέον, ιδιωτικά, μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις.
Αντιλαμβανομαι οτι αυτο ισως ακουστει "παραδοξα",αλλα οφειλω να πω οτι ,προσωπικα, ειμαι ευγνωμων στον κ.Λιαροπουλο.Διοτι με ενα-δυο twitts και μια "ανακοινωση"-τα οποια θα ειναι πολυ χρησιμο να διαβασουμε ολοι πολυ προσεκτικα-καταφερε να μας προσφερει μια σοβαρη υπηρεσια.Αποσαφηνησε πληρως τον τροπο σκεπτεσθαι και λειτουργειν μιας κατηγοριας ανθρωπων,σε πολιτικο,τουλαχιστον,επιπεδο.Οπως,επισης,το οτι προσδιορισε με σαφηνεια εναν απο τους "πολιτικους χωρους" τους οποιους αυτη η κατηγορια ανθρωπων θεωρει καταλληλους να "στεγασουν"αυτου του ειδους "αποψεις".Ο οποιος χωρος ,βεβαια,τον "εξεβαλε" μολις συνειδητοποιησε οτι οι αντιδρασεις της μεγιστης πλειονοτητας των ελληνων πολιτων σε τετοιου ειδους "θεσεις" επιφερουν τεραστιο πολιτικο κοστος.Θερμες ευχαριστιες,κ.Λιαροπουλε.