Ο Pablo Iglesias μιλάει ελληνικά στη μεγάλη συγκέντρωση της Μαδρίτης

Ο Pablo Iglesias μιλάει ελληνικά στη μεγάλη συγκέντρωση της Μαδρίτης Facebook Twitter
11

Mε τη δυναμική ομιλία του γενικού γραμματέα, Pablo Iglesias, συνεχίζεται η μεγαλειώδης διαδήλωση των Podemos στην Μαδρίτη. Ο Iglesias, μεταξύ άλλων, επικρίνει τις οικονομικές πολιτικές λιτότητας από Ραχόι και Σαμαρά.

Στο 4'10'' μάλιστα ο Iglesias, μιλάει ελληνικά, ξεσηκώνοντας τους διαδηλωτές στη Μαδρίτη, ενώ κάνει λόγο και για τα νέα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, με κυρίαρχο το ρεύμα που θα δοθεί σε χιλιάδες οικογένειες που δε μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Δείτε εδώ εικόνες από την σημερινή διαδήλωση.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κομητεία στην Καλιφόρνια ανακήρυξε τον Ιούνιο «Μήνα Παραδοσιακής Πυρηνικής Οικογένειας» μέσα στο Pride

Διεθνή / Μια κομητεία στην Καλιφόρνια ανακήρυξε τον Ιούνιο «Μήνα Παραδοσιακής Πυρηνικής Οικογένειας» μέσα στο Pride

Η κομητεία Φρέσνο ενέκρινε ψήφισμα που τιμά τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες «μαμάς και μπαμπά», ενώ αρνήθηκε να συμπεριλάβει τα ομόφυλα ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΜΟΣΧΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ρωσία: Η επομένη της μεγαλύτερης ουκρανικής επίθεσης σε διυλιστήριό της - «Αν καίγεται η Ουκρανία, θα καίγεται και η Μόσχα σας»

«Μαύρη βροχή» καταγγέλλουν οι πολίτες - «Θα παρακολουθούμε αν θα αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά μας εξαιτίας των πετρελαϊκών καταλοίπων», δηλώνει κάτοικος στο BBC
THE LIFO TEAM
Η Ναόμι Κάμπελ «ακατάλληλη» να διοικεί φιλανθρωπικό οργανισμό, λέει η βρετανική Charity Commission

Διεθνή / Η Ναόμι Κάμπελ «ακατάλληλη» να διοικεί φιλανθρωπικό οργανισμό, λέει η βρετανική Charity Commission

Το μοντέλο προσπαθεί να ανατρέψει την πενταετή απαγόρευση που της επιβλήθηκε για το Fashion for Relief, ενώ οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι υπήρξε θύμα απάτης και δεν είχε προσωπικό όφελος.
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Η ΕΕ επιδιώκει πιο ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία - Πιθανή η επικοινωνία με τη Ρωσία

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε την ανάγκη η ΕΕ να ενεργεί με αυτοπεποίθηση στη στήριξη της Ουκρανίας», ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος
THE LIFO TEAM
ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΧΕΛΩΝΑ

Διεθνή / Ρεκόρ Γκίνες: Η 194χρονη χελώνα Τζόναθαν είναι το γηραιότερο χερσαίο ζώο στον κόσμο

Η ιστορία του Τζόναθαν που περιπλανιόταν στη Γη πριν καν τραβηχτεί η πρώτη φωτογραφία το 1838, πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεφωνική κλήση το 1876 - ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του Πύργου του Άιφελ το 1889.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Κατάλαβαν πολύ καλά ότι δεν κοιμόμασταν* αλλά ότι ονειρευόμασταν!!!...Σ.Σ.: Ο κόσμος όποτε άλλαξε προς το θετικό, άλλαξε από ονειροπόλους. Όλα τα δεινά της ανθρωπότητας, αποδεικνύεται και ιστορικά, προκλήθηκαν από ψυχρόαιμους-στυγνούς-ψυχαναγκαστικούς τυπολάτρες.*Η αλήθεια είναι όμως ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο μερίδιο εκείνων που ακόμη κοιμούνται. Σκουντάτε τους...!
Μετά τα ελληνικά εκθειάζει τη νέα κυβέρνηση και εκφραζει ελεύθερα τη στήριξη του. Ειναι που εδώ κυκλοφόρησαν κάτι δημοσιεύματα οτι το podemos (ανεξάρτητα τη γνώμη μου γι αυτό) θα απομακρυνόταν από ΣΥΡΙΖΑ λόγω των δηλώσεων περί Ρωσίας, ρήξης κτλ....Τα ΜΜΕ η καλύτερη αντιπολίτευση βλέπω.
Παρουσιάζει την ακύρωση όλων των ιδιωτικοποιήσεων ως άνεμο αλλαγής στην Ευρώπη!Και τις υπόλοιπες,εξαγγελίες ακόμη,των Τσίπρα-Καμμένου ως ψηφισμένα μέτρα!5 λεπτά άκουσα και το λαϊκίστικο κήρυγμα πάει σύννεφο και στην Puerta del Sol.
Μην είμαστε περίεργοι. Και μόνο που μας υποστηρίζουν είναι σημαντικό. Κι εδώ που τα λέμε δεν τρελαθήκαμε στις ιδιωτικοποιήσεις τόσα χρόνια ντροπιαστικής λιτότητας. Η κυβέρνηση που είχαμε ήταν λαϊκίστικη με δεδομένο ότι δεν έκανε καμία διαρθρωτική αλλαγή. Ειδικά μετά τις ευρωεκλογές έκανε κρυπτολαϊκίστικη διακυβέρνηση. Ας δούμε τι θα γίνει. Καμιά φορά οι ουσιαστικές αλλαγές έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.