ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Στο πλευρό του Βαρουφάκη το 60% του ελληνικού λαού

Στο πλευρό του Βαρουφάκη το 60% του ελληνικού λαού Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
12

Υψηλή αποδοχή στην κοινωνία, φέρεται να έχει από την αρχή κιόλας της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτό έδειξαν τα ευρήματα δημοσκόπησης της Metron Analysis για την εβδομαδιαία εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Σύμφωνα με την έρευνα, το 60% οσων απάντησαν, θεωρεί ότι η επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη για το υπουργείο Οικονομικών ήταν σωστή, ενώ το 29% των πολιτών εκτιμά ότι ήταν λανθασμένη.

12

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Το βασικό είναι ότι είναι γνώστης του αντικείμενου και δεν τον νοιάζει πως είναι το μαλλί η το πουκάμισο, αν είναι ασορτί η αν ταιριάζει στην περίσταση. Ξέρει την δουλειά του. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν πάει σε υψηλή πολιτική συνάντηση με πιτζάμες η με βερμούδα αρκεί να μας βγάλει απο όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.Αυτός ο δηθενισμός και οι εντυπώσεις μας φάγανε!!
DiankaΟύτε κι εμάς μας νοιάζει το τυπικό του πράγματος. Απλώς πιστεύουμε πως εάν έχεις να δηλώσεις στον συμπαίχτη και ανταγωνιστή από την άλλη την προσωπική άποψη ότι "δεν επιθυμούμε την τρόικα" και πηγαίνεις στην πολιτική συνάντηση κορυφαίου επιπέδου με τα πουκάμισα έξω και τον χαιρετάς με το να χέρι, τον θίγεις, τον κάνεις ορκισμένο εχθρό και το καλό αποτέλεσμα ξεμακραίνει.Ψωροπερήφανους όπως λέμε και παραπάνω, μπορεί να μας καταστήσει και ο Κατέλης.
Κι εγώ ήμουν όταν ανέλαβε. Ωστόσο μόλις τον είδα σε μια υψηλή πολιτική συνάντηση να χαιρετά τον άλλον με το πουκάμισο απέξω, το χέρι στην τσέπη και να κάνει ουάου, ανακαλώντας και διάφορα στιγμιοτυπά του, αντιλήφθηκαν πως ο τύπος είναι πολύ εγωπαθής, και περισσότερο κι απ' τη χώρα τον νοιάζει να κάνει το κομμάτι του. Εν συνεχεία πρόσεξα ότι είναι και τραχύς, τραχύς σαν επαρχιώτης, καθώς σε τέτοιες αποστολές ο αποτελεσματικός χαρακτήρας έχει φιλική ματιά από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή και δίνει στον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν αστειευόμαστε διακεκομμένα, σε μερικές στιγμές. Έτσι τώρα λέω πως αυτός ο άνθρωπος πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο. Δεν πρόκειται να κερδίσει για την Ελλάδα ούτε μία συμμαχική φωνή. Ψωροπερήφανους μπορεί να μας καταστήσει κι ο Κατέλης.
εγωπαθής: που είναι υπερβολικά και παθολογικά εγωιστής. (Λεξικό Τριανταφυλλίδη)Πρόσεξε ότι δε λέει τίποτα για τον τρόπο που φοράει το πουκάμισο.
Πρώτη; Μας έχουν τρελάνει στην καρπαζιά 5 χρόνια τώρα. Ο Τζανετάκος της Ευρώπης είμαστε αν δε το πήρατε χαμπάρι.https://www.youtube.com/watch?v=VRP_ihPyxoAΠως θέλετε να πορευτούμε; Με φυτευτούς από το Μπαρόζο και αλα καρτ πρωθυπουργούς όπως ο Παπαδήμος; (FT, Μαϊος 2014)http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=430261
με ποια κριτηρια αυτο το 60% τον στηριζει? με το κριτηριο οτι οι προηγουμενες κυβερνησεις εχουν αποτυχει? Ή τον στηριζουν επειδη πιστευουν αυτα που λεει? Που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως λενε. Μονο γενικοτητες - θα κανουμε αυτο, θα κανουμε το αλλο. Αλλα ακομα και να ειχαν γλυκανθει τα αυτια μου απο τις υποσχεσεις τους, πως μπορει ο Ελληνας του 2015 να πιστευει αυτα που λεει ενας πολιτικος? ΠΩΣ?!?Εγω απλα θα απαντουσα - ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Θα τον κρινω απο τα αποτελεσματα του. Δεν μπορω να τον κρινω τωρα.Καλη μας τυχη!
Εσύ κανε το σταυρό σου να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η σφαλιάρα!! Ρε δεν πάμε καλά.. τέτοιο μαζοχισμο δεν περίμενα ότι θα είχαμε οι Ελληνες.. Ο άλλος λέει ευτυχώς δεν μάσησε ο Γερούν..