Παρέμβαση Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής έντασης μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ

Παρέμβαση Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής έντασης μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
SOOC
13

Οι πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν πως από ώρα σε ώρα αναμένεται παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της χθεσινής συνάντησης Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στο Bloomberg και πως ο χαρακτήρας της θα είναι "πυροσβεστικός" ως προς το θέμα της διαπραγμάτευσης.

Ανάλογη δήλωση ενδέχεται να γίνει εντός της ημέρας και από εκπρόσωπο του Eurogroup.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Επιμένω! Αν είναι να φύγουμε από το ευρώ, να μη τυπώσουμε δραχμές... Μάρκα να τυπώσουμε! Να την κάνουμε την Μέρκελ να φτύσει το γάλα της μάνας της... Τουλάχιστον να πέσουμε γελώντας!
Θα τα κάνει χειρότερα, νάστε σίγουροι !Υπάρχει σχέδιο ρήξης, έχετε το νού σας. Θέατρο παίζεται εδώ κι όλοι εμείς κι οι ξένοι νομίζουμε πως παίζει πόκερ. Τα τάνκς ξεκίνησαν ήδη κι ο Λαφαζάνης έχει αδειάσει όλα τα μελάνια εκτυπωτή απ'τα Πάμπλικ και τον Γερμανό. Όσοι νομίζετε πως αυτό που συμβαίνει είναι απλά διπλωματία ή έστω χοντρό παζάρι, πάτε για καφέ. Το ίδιο κι εσείς που νομίζετε οτι τα παιδιά σάν πρωτάρηδες έχασαν λιγο τη μπάλα - μωρε, μιά χαρά το πάνε !
Ποιο σχεδιο ρηξης ρε, ποια μελανια, ποια τανκ; Ρε μηπος εχει δικιο ο Καμμενος και μας ψεκαζουν; Γιατί αν βρειτε αλλη λογικη εξήγηση για αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα τα τελευτεα 24 ωρα εγω παω πασο
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω εγώ το The Battle of the Five Armies το έβγαλαν οι Ιλουμινάτοι ακριβώς ένα μήνα πριν τις εκλογές για να προειδοποιήσουν τι θα γίνει στην Ελλάδα. Αμερικάνοι , Ρώσοι ,Γερμανοί ,Τζιχαντιστές και Έλληνες θα πολεμήσουν για το ποιος θα πάρει τον ανεκτίμητο θησαυρό. Ορκς κουφάλες ,έρχονται κρεμάλες !