ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Παρέμβαση Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής έντασης μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ

Παρέμβαση Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής έντασης μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
SOOC
13

Οι πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν πως από ώρα σε ώρα αναμένεται παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της χθεσινής συνάντησης Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στο Bloomberg και πως ο χαρακτήρας της θα είναι "πυροσβεστικός" ως προς το θέμα της διαπραγμάτευσης.

Ανάλογη δήλωση ενδέχεται να γίνει εντός της ημέρας και από εκπρόσωπο του Eurogroup.

13

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Επιμένω! Αν είναι να φύγουμε από το ευρώ, να μη τυπώσουμε δραχμές... Μάρκα να τυπώσουμε! Να την κάνουμε την Μέρκελ να φτύσει το γάλα της μάνας της... Τουλάχιστον να πέσουμε γελώντας!
Θα τα κάνει χειρότερα, νάστε σίγουροι !Υπάρχει σχέδιο ρήξης, έχετε το νού σας. Θέατρο παίζεται εδώ κι όλοι εμείς κι οι ξένοι νομίζουμε πως παίζει πόκερ. Τα τάνκς ξεκίνησαν ήδη κι ο Λαφαζάνης έχει αδειάσει όλα τα μελάνια εκτυπωτή απ'τα Πάμπλικ και τον Γερμανό. Όσοι νομίζετε πως αυτό που συμβαίνει είναι απλά διπλωματία ή έστω χοντρό παζάρι, πάτε για καφέ. Το ίδιο κι εσείς που νομίζετε οτι τα παιδιά σάν πρωτάρηδες έχασαν λιγο τη μπάλα - μωρε, μιά χαρά το πάνε !
Ποιο σχεδιο ρηξης ρε, ποια μελανια, ποια τανκ; Ρε μηπος εχει δικιο ο Καμμενος και μας ψεκαζουν; Γιατί αν βρειτε αλλη λογικη εξήγηση για αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα τα τελευτεα 24 ωρα εγω παω πασο
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω εγώ το The Battle of the Five Armies το έβγαλαν οι Ιλουμινάτοι ακριβώς ένα μήνα πριν τις εκλογές για να προειδοποιήσουν τι θα γίνει στην Ελλάδα. Αμερικάνοι , Ρώσοι ,Γερμανοί ,Τζιχαντιστές και Έλληνες θα πολεμήσουν για το ποιος θα πάρει τον ανεκτίμητο θησαυρό. Ορκς κουφάλες ,έρχονται κρεμάλες !