Πάμπλουτος ποδοσφαιριστής στέλνει εξώδικο στην γιαγιά των παιδιών του

Πάμπλουτος ποδοσφαιριστής στέλνει εξώδικο στην γιαγιά των παιδιών του Facebook Twitter
Frank Lampard με περιουσία 28.000.000 ευρώ
5

Πρόκειται για τον Frank Lampard το διάσημο ποδοσφαιριστή της Chelsea ο οποίος έστειλε εξώδικο στην γιαγιά της μητέρας των παιδιών του, με το οποίο ζητάει πίσω το διαμέρισμα που της χάρισε το 2008.

Ο ποδοσφαιριστής είχε χαρίσει το διαμέρισμα όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την Elen Revas με την οποία έχει χωρίσει.

Με το εξώδικο ζητάει να αδειάσει το διαμέρισμα μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, η εκατό χρονών Teresa Canete.

Teresa Canete

Μόλις μία εβδομάδα πριν, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο πρώην υπουργός Peter Luff χρησιμοποιούσε χρήματα από φόρους των πολιτών για να πληρώνει το νοίκι των 2000 ευρώ το μήνα στο διαμέρισμα που του νοίκιαζε ο Λάμπαρντ στο Δυτικό Λονδίνο. Η περιουσία του ποδοσφαιριστή εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 28.000.000 ευρώ.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Frank απειλεί με τέτοιο τρόπο μια γριά γυναίκα. Είναι αηδιαστικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πλησιάζουν Χριστούγεννα»,δήλωσε  η Rivas στην Daily Mail.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

σχόλια

5 σχόλια