ΓΚΑΛΟΠ: Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση απ' την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ;

ΓΚΑΛΟΠ: Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση απ' την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ; Facebook Twitter
Φωτ.:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
19

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, λένε και οι πρώτες εντυπώσεις, παρ' ό,τι δεν θα είναι καθοριστικές, έχουν τη σημασία τους. 

Ακολουθούν τρεις ερωτήσεις σχετικά με το σχήμα της νέας κυβέρνησης, τους Υπουργός της, και την συνολική πρώτη εικόνα των μέχρι στιγμής παρεμβάσεών τους.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Αυτη η καταστροφολογικη διαθεση της ΝΔ έφεραν αυτα τα αποτελέσματα. Παμε να δουμε τι θα δουμε με τον Αλέξη, καλή αρχή. Θα ήθελα μια συγκυβερνηση με το ΚΚΕ , αλλα οι ανθρωποι ζουν ακομη σε άλλο αιώνα. Τι να κανουμε; Ας πορευτουμε με τους ΑΝΕΛ....
Δυστυχως ο Κοτζιας ειναι επικιδνυνος. Στο τουιτερ απο την ωρα που εχει γινει ΥΠΕΞ εχει 3 ψεκασμενες εκρηξεις...η τελευταια..."Ενα σύστημα υπηρεσιών,εδώ και στο εξωτερικό,κατασκευάζει κάθε είδος συκοφαντίες. Παιδιά δεν μασάω.Δεν πρόκειται να υποκλιθώ στα αφεντικά σας"ειναι αυτη συμπεριφορα ΥΠ.ΕΞ.? Διπλωματια ?Το ΥΠ.ΕΞ ειναι θεσμος και δεν ειναι δυνατον να βγαζει την προσωπικη του [...]... (γιατι περι αυτου προκειται... Ενας Ναπολεων που τωρα επιτελους ηρθε η σειρα να δειξει περι τινος προκειται)
Η αισιοδοξια ορισμενων για μια κυβερνηση δυο ημερων,σε μια ελλαδα που περασε ακριβως την ιδια κατασταση με το πασοκ το 81 και το 2009 με προβληματιζει...ας συγκρατηθουμε λιγο,δε θα χασουμε κατι
Προφανώς είναι τόση μεγάλη η ανάγκη να πιαστούμε από κάτι για να ελπίζουμε που το φορτώνουμε με υπερβολικές προσδοκίες. Λάθος αλλά απολύτως κατανοητό αν αναλογιστούμε τι έχουμε χάσειι την τελευταία πενταετία...Και δεν εννοώ σε οικονομικά μεγέθη μόνο...
Ε, όχι και ίδια κατάσταση το 2009! Ποιος είχε τέτοιες προσδοκίες από τον Γκούφι? Ή μήπως είχαμε για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση το '09? Ούτε ούγκανα χρυσά αυγά υπήρχαν, ούτε ακροδεξιά κυβέρνηση σαν του Σαμαρά είχε προηγηθεί, άσε που ο πρωθυπουργός ερχόταν στο Μαξίμου από το Καστρί και όχι από την Κυψέλη!
η πλάκα είναι ότι αν ξαναγίνονταν εκλογές, το ποσοστό της ΝΔ θα κυμαινόταν - μάλλον - σε μονοψήφια νούμερα, ενώ του Σύριζα σε άνω του 40%. Και όλα αυτά γιατί τα ΜΜΕ ξαφνικά εκεί που ξερνούσαν χολή, έγιναν αντικειμενικά για τον φόβο των Ιουδαίων. Φανταστείτε λοιπόν αυτήν την αντικειμενικότητα να την είχαν εφαρμόσει και πριν τις εκλογές.
κοντός ψαλμός αλληλούια!θα ξαναγίνουν σε 4 χρόνια το αργότερο και θα μπορούμε να κρίνουμε ολόκληρο το έργο της κυβέρνησης. Ελπίζω αντικειμενικά!
Ακριβώς ! Οι εκλογές θα γίνουν στην τετραετία και στην ώρα τους, και αυτή τη φορά με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Χαίρομαι που και οι πιο φανατισμένοι νεοδημοκράτες το παραδέχονται. Εύγε !