ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Θεοδωράκης: «Ακροδεξιοί, συνωμοσιολόγοι και αντιευρωπαϊστές» στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: «Ακροδεξιοί, συνωμοσιολόγοι και αντιευρωπαϊστές» στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, τονίζοντας ότι «η πρώτη αριστερή - όπως θέλουν να την αποκαλούν- κυβέρνηση της χώρας έχει μέσα της ακροδεξιούς, συνωμοσιολόγους και αντιευρωπαϊστές».

«Ο Αλέξης Τσίπρας όρισε μια κακή κυβέρνηση με παλαιοκομματικά κουσούρια: Υπουργοί της δεξιάς, στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ και ανειδίκευτα επαγγελματικά, κομματικά στελέχη μας προϊδεάζουν για μια κυβέρνηση με κακό βηματισμό. Ένα σχήμα ξεχειλωμένο, προϊόν ισορροπιών και σκοπιμοτήτων», με λίγα πρόσωπα «που θα μπορούσαν να δώσουν ελπίδα σε μια νέα κυβερνητική προσπάθεια».

Επανέλαβε επίσης την πρότασή του για μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ- Νέας Δημοκρατίας- Ποταμιού- ΠΑΣΟΚ. «Να μην πάει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη» είπε, επισημαίνοντας ότι «συνοδευόμενος από τους φοβικούς αντιευρωπαϊστές των ΑΝΕΛ, θα είναι μια κακή αρχή, ένα λάθος σήμα στην Ευρώπη που μπορεί να στοιχίσει πολλά στη χώρα».

«Ως τρίτη μεγαλύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι βουλευτές μας θα κάνουν πράξη την αρχή "πρώτα μελετάμε και μετά ψηφίζουμε". Το Ποτάμι δεν θα είναι εδώ για να καταψηφίζει ό,τι λένε οι αντίπαλοί του», σημείωσε επίσης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα υπάρξουν μικρές και μεγάλες συμμαχίες, μακριά από τις λογικές των στρατοπέδων που έχουν ευτελίσει την κοινοβουλευτική λειτουργία».

5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST

Πολιτική / Αντιπαράθεση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για Κύπρο: «Η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα το ένα τρίτο»

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι «δίκαιη», με τον υφυπουργό να τον διακόπτει, καλώντας την Άγκυρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Τι κάνει αυτός ο άνθρωπος μες στη βουλή?Μάλλον παζάρια...Τη δήλωση που είχε κάνει (με απόλυτη επίγνωση του τι έλεγε) ότι "δεν θα έπρεπε να αυξηθούν οι μισθοί γιατί τα χρήματα θα πάνε σε φαγητό και βενζίνη (εισαγώμενα προϊόντα)" τη θυμάται κανείς ή την πήρε το ποτάμι?
Γουστάρω Αλέξη . Ανοίγει δρόμο σε όλους όσους έχουν καλή διάθεση να συνεργαστούν άνευ προσωπικης συνειδησης, θρησκοληψίας όπως Θεοδωράκης , ΚΚΕ . Τον Καμμένο άρχισα να τον συμπαθώ , άσχετα τι ειναι, δεν την είδε μαλακας . Η χώρα έχει ανάγκη από συνεργασία!
Πρόεδρε έχω διαβάσει τόσες ανακοινώσεις σου τρεις μέρες τώρα, που συναγωνίζεσαι τον πρόεδρο της Skoda Ξάνθης στον αριθμό. Ακόμα βέβαια δεν έχω μάθει την περιβόητη πρόταση που θα μας έλεγες στις 26.