“Tα ψίχουλα δεν είναι ανακούφιση”

“Tα ψίχουλα δεν είναι ανακούφιση” Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Το πρώτο σχόλιο του έκανε το ΚΚΕ για τις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης και τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια δεν αποτελούν πραγματική ανακούφιση για τα πλατιά λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, ιδιαίτερα μάλιστα που την ίδια στιγμή διακηρύσσεται η συνέχιση του δρόμου των δεσμεύσεων στην ΕΕ, της συμφωνίας με τους εταίρους, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των μεταρρυθμίσεων, δηλαδή ανάλογου δρόμου μ' αυτόν που έφερε τον λαό στη χρεοκοπία».

Υπενθυμίζεται ότι ο γ.γ. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αρνήθηκε να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο για να γίνει η συνάντηση.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον κ. Κουτσούμπα και του τόνισε ότι επιθυμία του είναι να τον ενημερώνει για όλα τα θέματα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν υπάρχει αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του κομμουνιστικου κόμματος της Ελλάδας και του κυβερνώντος (για πρωτη φορά) αριστερού κόμματος που έχει ιστορικές καταβολές στο ΚΚΕ?...Ξερω,ξέρω έχω διαβάσει Ιστορία,τις αρχές και τα καταστατικά αλλά δεν σταματά να ακούγεται παράλογο στα αυτιά μου..
Ελεος με αυτη τη μανια του Περισσου να εκτιθεται. Ας περιμενει λιγο να ξεκινησει τις υπαναχωρησεις και τις κωλοτουμπες ο Συριζα και ξεκιναει μετα το χωσιμο. Οχι οτι εχει αδικο, αλλα και το timing εχει σημασια, πως να το κανουμε.