ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Μις Λίβανος και η Μις Ισραήλ στο στόχαστρο για μια selfie

Η Μις Λίβανος και η Μις Ισραήλ στο στόχαστρο για μια selfie Facebook Twitter
8
Η Μις Λίβανος και η Μις Ισραήλ στο στόχαστρο για μια selfie Facebook Twitter
Η Μις Λίβανος Saly Greige (δεύτερη από αριστερά) και πρώτη στην φωτογραφία Μις Ισραήλ Doron Matalon

H Μις Λίβανος Saly Greige προσπαθεί εδώ και μέρες να υπερασπιστεί τον εαυτό της εξαιτίας μιας selfie με την Μις Ισραήλ Doron Matalon στην διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς της Μις Υφήλιος.

Οι διαγωνιζόμενες Μις Υφήλιος σήμερα βρίσκονται στο Μαϊάμι και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την βραδιά του τελικού στις  25 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων καλούνται να φωτογραφηθούν ή να εμφανιστούν κάπου προκειμένου να προωθήσουν τον διαγωνισμό. Η Doron Matalon δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία στην οποία συντροφιά της έχει τις δύο διαγωνιζόμενες από την Ιαπωνία και την Σλοβενία και την υποψήφια από το Λίβανο. Η φωτογραφία δέχτηκε αμέσως κριτική από τους ανθρώπους στο Λίβανο και την εφημερίδα The Daily Star.

Το ρεπορτάζ επιτέθηκε στην υποψήφια και της υπενθύμισε πως απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή Λιβανέζων και Ισραηλινών μια και από το 2006 οι δύο αυτές χώρες είναι ορκισμένοι εχθροί. Διάφορα άλλα δημοσιεύματα κατηγόρησαν την υποψήφια για προσβολή και όταν το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις της ζήτησαν να παραιτηθεί από την εκπροσώπηση του τίτλου για λογαριασμό του Λιβάνου. " Δεν με ξαφνιάζει, αλλά με στεναχωρεί." ανέφερε.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έντονη κριτική η Μις Λίβανος αποφάσισε να απαντήσει και παράλληλα δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία έχοντας όμως κόψει την Μις Ισραήλ. Η Saly Greige ισχυρίστηκε πως η συνυποψήφιά της έκανε photobombing και τράβηξε την φωτογραφία παρά την θέληση τους ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία επαφή μαζί της όπως παραδοσιακά προβλέπεται για κάθε Λιβανέζο.

Η Μις Λίβανος και η Μις Ισραήλ στο στόχαστρο για μια selfie Facebook Twitter
η "κομμένη" selfie

Η Doron Matalon η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη μετά την απάντηση της αντιπάλου της, αρνήθηκε να κρατήσει την ίδια απολογητική στάση και απλά ανέφερε πως είναι λυπηρό να μην μπορούν δύο γυναίκες και δύο λαοί να τα βρουν για λίγες μέρες.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Απόλυτα σωστή η απάντηση της Miss Israel,εντελώς άστοχη η απάντηση της Miss Lebabon.Θα έπρεπε να την αποβάλλουν.Βέβαια,μπορεί πίσω στην πατρίδα να την περιμένουν τίποτα μουλάδες για να την τιμωρήσουν οπότε την καταλαβαίνω.
Ωραία κοπέλα αυτή η Μις Ισραήλ αλλά κομμάτι γκαντέμω ως προς τη δημοσιότητα που συγκεντρώνει. Στην χώρα της είχε πρωτογίνει γνωστή πριν γίνει μοντέλο όταν υπερσυντηρητικοί ορθόδοξοι Εβραίοι της είχαν επιτεθεί ενώ επέβαινε στο λεωφορείο επειδή τόλμησε να καθίσει στο μπροστινό μέρος και όχι πίσω όπως κατ'αυτούς αρμόζει στις γυναίκες.(ναι, οι φανατικοί είναι βλαμμένοι ανεξαρτήτως θρησκεύματος)
Μέχρι και τα κορίτσια των καλλιστείων με το "απλό" μυαλό μπορούν να καταλάβουν πόσο χαζό είναι να μισείς κάποιον μόνο και μόνο για την καταγωγή του και οι "σοφοί" που κυβερνούν αδυνατούν να το διανοηθούν.
μμμ ουαου. ποσο ρατσιστικο το σχολιο σου. επειδη δηλαδη ειναι μοντελα πρεπει απαραιτητα να ειναι και "χαζες"? με....απλο μυαλο? συμφωνω οτι ειναι χαζο να μισιεσαι μονο κ μονο γτ η χωρα σου σου το λεει χωρις καποιο προφανη λογο, αλλα μεχρι εκει. στο πρωτο μερος ειμαι καθετα αντιθετη!
Έβαλα μέσα σε εισαγωγικά το απλό μυαλό, γιατί αυτή είναι η κοινή γνώμη για τα μοντέλα... Στην ουσία με το σχόλιο λέω πως αυτές είναι πιο λογικές από τους ανθρώπους που έχουν εκλεγεί με γνώμονα τον ορθολογισμό και την ευφυΐα, οι οποίοι αποδεικνύονται ηλίθιοι εκ των πραγμάτων.