Καμμένος: Θα κάνουμε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Θα κάνουμε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Βέβαιος ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος έχει αυτή την ώρα ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε πριν από τη συνάντηση από το καφενείο της Βουλής όπου είπε στους δημοσιογράφους ότι θα προχωρήσει η συγκρότηση της κυβέρνησης ενώ δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν την εκλογική μάχη.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα υπάρχει μια πλειοψηφία 162 εδρών στο Κοινοβούλιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ θα ήθελα να μπει και το ποτάμι... Να βοηθήσει τη χώρα όπως έλεγαν. Και αν τους ενδιέφερε το καλό της χώρας όπως λένε, θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο
Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει !"Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα υπάρχει μια πλειοψηφία... Πηγή: www.lifo.gr" (αυτό έγραφε αρχικά η ανάρτηση -σε περίπτωση που διορθωθεί-)Πραγματικά, για να έχουμε κάποιου είδους κυβέρνηση θα πρέπει να συνεργαστεί κατ' αρχήν ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά βλέπουμε και με τους υπολοίπους.