N.Δ.: Να περιμένουμε και να εξετάσουμε και την αποχή

N.Δ.: Να περιμένουμε και να εξετάσουμε και την αποχή Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

«Είναι ένδειξη και όχι αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε», δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων exit poll που δέιχνουν νίκη με μεγάλη διαφορά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σπυράκη είπε ακόμη ότι πρέπει να εξεταστεί το ποσοστό της αποχής, ενώ τόνισε πως η ΝΔ είναι εδώ «για να εγγυηθεί το αύριο της χώρας».

 

Πάντως, ήδη στελέχη της Ν.Δ. αφήνουν να διαφανεί η δυσφορία τους για την επικοινωνική τακτική του “φόβου” που χρησιμοποίησε η Ν.Δ. στην προεκλογική περίοδο και για την τακτική Σαμαρά να μην πάει σε ντιμπέιντ και να μην επιλέξει τις “ανοιχτές” συνεντεύξεις.

 

Πριν ακόμη κλείσουν οι κάλπες ο Ευάγγελος Αντώναρος τουίταρε το εξής: “Ψυχραιμία, αλλά και καθαρά λόγια με αποφασιστικότητα ειναι απαραίτητο να υπάρξουν τις επόμενες ωρες!”

 

Αιχμές αρχίζουν να αφήνουν και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος που εμφανίζονται αυτή την ώρα σε πάνελ στα κανάλια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη και υπουργούς: Δικιά μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές

«Ο λόγος μας δεν οφείλει να είναι μόνο πειστικός, πρέπει να είναι και μετρημένος, ενιαίος και ακριβής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
THE LIFO TEAM
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολιτική / Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Δήμος Αθηναίων έχει αφεθεί στον αυτόματο»

«Δεν βγαίνουν τα μηχανήματα για το αντί-γκράφιτι, που να πούμε ότι ο Δήμος έχει ειδικά μηχανήματα, είχαμε πάρει ένα μηχάνημα για κάθε διαμέρισμα. Δεν βγαίνει το μηχάνημα για να καθαρίζουν τις τσίχλες. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν βγαίνει» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Ο κ. Φλωρίδης οφείλει να παραιτηθεί σήμερα. Kι αν δεν το κάνει, ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να τον αποπέμψει»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. σχολίασε τη σημερινή απόφαση για την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και αποκατέστησε την αξιοπιστία της στις αγορές»

Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ. για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια