Αυτοκτόνησε 17χρονος αυτιστικός μετά από υποτιθέμενο email της αστυνομίας

Αυτοκτόνησε 17χρονος αυτιστικός μετά από υποτιθέμενο email της αστυνομίας Facebook Twitter
6

Ένας 17χρονος αυτιστικός μαθητής κρεμάστηκε στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας, εξαιτίας ενός ψεύτικου email, που έμοιαζε να έχει σταλεί από την αστυνομία και του ζητούσε να πληρώσει πρόστιμο 100 λιρών επειδή είχε επισκεφθεί παράνομες ιστοσελίδες με άσεμνες εικόνες.

Ο Τζόζεφ Έντουαρτς δεν κατάλαβε πως πρόκειται για σπαμ μήνυμα, λόγω του αυτισμού του, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας. Τον μαθητή βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι η μητέρα του τον Αύγουστο,  η οποία κατέθεσε χθες στον ανακριτή.

Αυτοκτόνησε 17χρονος αυτιστικός μετά από υποτιθέμενο email της αστυνομίας Facebook Twitter

«Δεν νομίζω ότι κατάλαβε τι ήταν. Έπασχε από αυτισμό. Δεν είμαι σίγουρη ότι κατανόησε τις συνέπειες της πράξης του. Δεν θα έκανε εσκεμμένα κάτι που θα στεναχωρούσε την αδερφή του ή εμένα», δήλωσε. Η ίδια έχει αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι νέοι για τους κινδύνους από τα μηνύματα απάτης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σχεδόν απίθανο να εντοπιστούν οι αποστολείς του email, πιστεύεται ωστόσο ότι το μήνυμα εστάλη από το εξωτερικό.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής του Μάντσεστερ υγείας ζητά δημόσια έρευνα

Διεθνή / Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ ζητά δημόσια έρευνα

Έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρξαν παραλείψεις πολλών υπηρεσιών πριν από τον θάνατο του 17χρονου Τσάρλι Μίλερς τον Δεκέμβριο του 2020 σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ
NEWSROOM
μεγκαν μαρκλ

Διεθνή / «Heghan 2.0»: Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν έχει αναλάβει ένα σισύφειο έργο

Το Spotify τούς απέρριψε, έχουν επικριθεί για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις δεν ανεβαίνουν. Ο Τσάρλι Γκίπσον πρέπει να κάνει το ζευγάρι ξανά συμπαθές.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πόσο κρίμα...Τα άτομα με αυτισμό είναι οι πιο αγνές ψυχές και δυστυχώς τους είναι αδύνατο να κατανοήσουν την σαπίλα που λίγο η πολύ υπάρχει σε εμάς τους υπόλοιπους.
Τώρα αν σας πω τι πρέπει να πάθουν αυτοί αν ποτέ τους πιάσουν θα με κόψουν,οπότε αφηστετο.Ευθύνες όμως ρίχνω και στους γονείς του που άφηναν το παιδί στον internet χωρίς παρακολούθηση.Πόσο μάλλον με το ευαίσθητο αυτό θέμα του αυτισμού ξέροντας πως το παιδί θα αφομοίωνε αλλιώς τις πληροφορίες που θα λάμβανε,λόγω της κατάστασης του.