Απαλλάσσεται ο αστυνομικός που σκότωσε τον άοπλο 18χρονο στο Φέργκιουσον

Απαλλάσσεται ο αστυνομικός που σκότωσε τον άοπλο 18χρονο στο Φέργκιουσον Facebook Twitter
3

Στην απαλλαγή του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε άοπλο αφροαμερικανό στο Φέργκιουσον του Μιζούρι πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι Times της Νέας Υόρκης.

Η εφημερίδα αναφέρεται σε σχόλια αστυνομικών που δήλωσαν ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς εργάζονταν πάνω σε ένα νομικό υπόμνημα, στο οποίο γίνεται εισήγηση να μην απαγγελθούν κατηγορίες κατά του αστυνομικού, Ντάρεν Ουίλσον, μετά την ολοκλήρωση έρευνας που διεξήγαγε το FBI.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, η έρευνα αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να στηρίζουν τις κατηγορίες εναντίον του αστυνομικού

Το υπουργείο αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του δημοσιεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός ανέφερε μετά τη δολοφονία ότι αισθάνθηκε να απειλείται η ζωή του από τον 18χρονο παρότι αυτός ήταν άοπλος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Αν δώσεις σε κάποιον ενα όπλο και λίγο μυαλό, θα σκεφτεί πάρα πολύ καλά πρίν το χρησιμοποιήσει. Αν δώσεις σε κάποιον ενα όπλο και σκ@τά αντι για μυαλό, πρώτα θα σε πυροβολήσει και μετά μπορεί να σκεφτεί το λόγο.