Σαμαράς σε Άνθιμο: Προχωράμε με κριτήριο έθνος, πατρίδα και θρησκεία

Σαμαράς σε Άνθιμο: Προχωράμε με κριτήριο έθνος, πατρίδα και θρησκεία Facebook Twitter
Stringer / SOOC
10

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Άνθιμο είχε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη.

«Εμείς προχωρούμε πάντοτε με κριτήριο το έθνος, την πατρίδα, τη θρησκεία και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου», είπε ο Πρωθυπουργός ο οποίος χαρακτήρισε τον Άνθιμο  «φλογερό ιεράρχη» και «κήρυκα  των δικαίων του ελληνισμού και της Μακεδονίας μας».

«Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να σας ευχαριστήσω γιατί είσαστε και ο πρωταγωνιστής στη στήριξη των πιο αδύναμων συνανθρώπων μας, με τις τεράστιες προσπάθειες που έχετε κάνει για τη βοήθεια τους. Για αυτό πραγματικά, εκ μέρους όλων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Χαιρόμεθα πάρα πολύ, ξέρουμε τους χρόνιους αγώνες σας και την επιθυμία σας να διορθωθούν τα πράγματα και τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας» απάντησε ο μητροπολίτης Άνθιμος ο οποίος υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό στα σκαλιά της Μητρόπολης και τον αγκάλιασε. .

Ακόμη ευχήθηκε στον πρωθυπουργό υγεία, δύναμη, φωτισμό, καλή συνεργασία με τους συνεργάτες του και καλή αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της πατρίδας και με τους πολιτικούς «όλων των άλλων κομμάτων της ελληνικής επικράτειας».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Δεν υπάρχει πολιτική επιλογή σ' αυτή την προεκλογική εκστρατεία του Σαμαρά, που να μην στέλνει όλο και πιο βαθιά στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους.Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να του στείλει μια αγκαλιά λουλούδια το βράδυ των εκλογών!