Τέλος στα γυμνά στη σελίδα 3 της Sun

Τέλος στα γυμνά στη σελίδα 3 της Sun Facebook Twitter
1

 

Τέλος στα γυμνά στη σελίδα 3 της Sun Facebook Twitter

Τέλος βάζει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun στην 44ετή παράδοση των γυμνόστηθων φωτογραφιών γυναικών στην 3η σελίδα της.

Σύμφωνα με τους Times, το φύλλο της Παρασκευής ήταν το τελευταίο στο οποίο δημοσιεύτηκε ολοσέλιδη φωτογραφία μιας γυμνόστηθης γυναίκας, καθώς στο φύλλο της Δευτέρας το μοντέλο που πόζαρε είχε το στήθος καλυμμένο.

Η διεύθυνση της Sun περιορίστηκε να σχολιάσει ότι η Τρίτη σελίδα «θα μείνει εκεί που είναι, μετά τη δεύτερη και πριν την τέταρτη», σημειώνεται πάντως ότι η παράδοση θα συνεχιστεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Τέλος στα γυμνά στη σελίδα 3 της Sun Facebook Twitter

Ο ιδιοκτήτης της  Sun, ο μεγιστάνας του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοχ είχε χαρακτηρίσει πέρυσι «παρωχημένη» την γυμνή οπτική της 3ης σελίδας ενώ η πρακτική είχε συγκεντρώσει και κατηγορίες περί σεξισμού. Μάλιστα υπήρξε και καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών με τίτλο «Ποτέ ξανά σελίδα 3».

Πάντως, η παράδοση θα τηρηθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM