Η απάντηση της υποψήφιας Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίες της

Η απάντηση της υποψήφιας Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίες της Facebook Twitter
17

"Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο." ανέφερε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

H Nόνη Δούνια απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της. Αρκετά σάιτ παρουσίαζαν παλιότερες φωτογραφίες της με γυμνές φωτογραφίες και δουλείες της από την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά η Νόνη Δούνια υπογράμμισε πως δεν μετανιώνει.

"Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες», ανέφερε.

«Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση». σχολίασε στην συνέντευξή της.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

9 σχόλια
Ε φτάνει πια με την κάθε σταρλετ των πρωινάδικων που καμώνεται ότι έχει και πολιτικό ανάστημα, μη εξαιρετέων των ανά τον κόσμο Μπέπε Γκρίλο ή Σταύρων Θεοδωράκηδων! Ας μη γελιόμαστε! Δεν ζούμε σε κοινοβουλευτικές δημοκρατίες! Μετράει μόνο η τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα αυτών που θα σε κυβερνήσουν! Ας βρεθεί άλλος όρος για τέτοιο πολίτευμα...
Σιγα μην χρειαζεται να απολογηθει η Νονη μας ! Αυτο δα ελειπε ! Και γιατι να απολογηθει,αλλωστε ; Επειδη ,οπως κανουν ολοι,χρησιμοποιησε τα "προσοντα" που της χαρισε ο θεος για να κανει την πρωτη καρριερα της ; ( Ισως και την δευτερη,εδω που τα λεμε !).Ο καθενας ο'τι εχει,αυτο "προσφερει" ! Εαν ειχε αλλα προσοντα τοτε μπορει να κατειχε την εδρα της μοριακης βιολογιας στο University of Stanford η να ηταν επικεφαλης του σχετικου τομεα στο Johns Hopkins Hospital !Ε μα πια ! Που διαμαρτυρομαστε κιολας επειδη ηλθε αυτο το κοριτσι(...και αρκετα αλλα στο ιδιο κο0μμα...)να...."γλυκανει το ματι μας" ! Τι θελουμε ,δηλαδη,καμμια αντρογυναικα με πεντε -εξη πτυχια και καρριερα στην...NASA ,που να μην αντεχουμε να την δουμε ; Αν ειναι δυνατον !
Πάντως αυτό το κλισέ ότι οι γυναίκες με 5-6 πτυχία και καριέρα στην ΝASA είναι "αντρογυναίκες" "που να μην αντέχουμε να [τις] δούμε" πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθεί.
Είναι εντελώς χαζό να αναπαράγεις γυμνές φωτό ενός μοντέλου για να το πολεμήσεις.Το ότι είναι απλώς ένα μοντέλο, σαν γεγονός από μόνο του καθιστά την υποψηφιότητα ανεπαρκή για το Κοινοβούλιο, εκτός αν έχει άλλα προσόντα που δεν γνωρίζω.Το πρόβλημα όμως είναι, ότι αυτές -οι φωτογραφίες- είναι το εισιτήριο της.Στον Πειραιά, πάντα υπήρχε η παράδοση της ψήφου/βιτρίνα (πχ Ανατολάκης με Λάος), σιγά μην κάτσει να ψάξει ο μέσος Πειραιώτης ψηφοφόρος της ΝΔ ποιοι είναι οι "άγνωστοι" του ψηφοδελτίου, να βρει τον κ Σαρλή πχ που έχει μάλλον πολύ παραπάνω προσόντα από ένα μοντέλο. Άσχετα με το ποιο κόμμα ψηφίζει/ θα ψηφίσει κανείς, καλό θα ήταν να ψάξει τους υποψηφίους, δεν είναι ανάγκη να γεμίσουμε την Βουλή με τους γνωστούς παλιούς αποτυχημένους Πολιτικούς ή ανθρώπους του θεάματος...
"Το ότι είναι απλώς ένα μοντέλο, σαν γεγονός από μόνο του καθιστά την υποψηφιότητα ανεπαρκή για το Κοινοβούλιο, εκτός αν έχει άλλα προσόντα που δεν γνωρίζω", Ξέρετε κάτι; Αυτό το πράγμα που απορρίπτουμε πρόσωπα για το Κοινοβούλιο λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς τους, δεν ξέρω αν είναι τελικά σωστό. Η Tyra, πχ πρώην μοντέλο, κάνει μια αρκετά "πολιτική" εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση. Ας μην είμαστε πιο συντηρητικοί από τις παρατάξεις που φιλοξενούν ορισμένα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά τους.
Πάνω σε αυτή τη βάση προσέθεσα το "εκτός αν έχει άλλα προσόντα που δεν γνωρίζω" και το "κ. Σαρλή που έχει ΜΑΛΛΟΝ πολύ παραπάνω προσόντα...".Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να αποκλείω να βγει τελικά η κ. Δούνια "λύρα εκατό", σαν τον Σίνισα τον Γκόγκιτς, θα ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος αν έμπαιναν άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε κάτι πιο σχετικό (..) στο παρελθόν.
Συγγνωμη ρε g-theo αλλα αν εσυ εμπιστευεσαι το μελλον σου σε καποιο/α ο οποιος εκμεταλλευεται την φημη του για να συγκεντρωσει ψηφους και εκτος αυτου ειναι ασχετος/η στο χωρο τησ πολιτικης ε τι να σου πω.. Για μενα καποιος για να ασχοληθει με την πολιτικη πρεπει να εχει καποιες σπουδες (νομικη, πολιτικες επιστημες), να ειναι ενημερωμενος ΔΙΑΡΚΩΣ, και να εχει ενα καλο τελοσπαντων background. Καποιος που θα αντιπροσωπευσει μια ολοκληρη χωρα ε δεν θα εχει και portfolio με γυμνες φωτογραφησεις. Για να μην αναφερω οτι πλεον ειναι της μοδας ολοι αυτοι που δεν βρισκουν δουλεια στο χωρο του θεαματος αποφασισαν "ξερεις θα ασχοληθω με πολιτικη". Και το αποφασισαν ΤΩΡΑ, εν καιρω κρισης.. πριν που ησασταν κυριοι?? Η μηπως πριν το θεατρο/τηλεοραση/περιοδικα πληρωναν αρκετα καλα?
Δεν ψηφίζουν τον ψηφοφόρο. Παίρνουν το ψηφοδέλτιο σταυρώνουν κάποιον από κάτω. Πρώτα το κόμμα.Βάζουν ηθοποιούς και μοντέλα να τραβήξουν ψήφους και αυτοί με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο τους. Τους λένε τι θα πούνε και παίζει η κασέτα μετά.Καλά να πάθουμε που περνάμε ότι περνάμε με τέτοιους που βάζουμε μέσα.
Εξέφρασα μάλλον προβληματισμό, όχι θέση. Πιθανότατα η κυρία Δούνια να είναι μια λάθος επιλογή. Όπως και πολλοί άλλοι όμως, που δεν είχαν ποτέ τα προσόντα να φωτογραφηθούν με λίγα ή καθόλου ρούχα. Απλώς αναρωτιέμαι ποιος ειναι τελικά ο πολιτικός που θέλουμε, δεδομένου ότι όλοι λίγο ως πολλοί έχουμε σιχτιρίσει με τους "επαγγελματίες".
Αναπαραγωγή γυμνών φωτό ενός πρώην μοντέλου και νυν υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ θα έκαναν δημοσιογραφικά μέσα αντίπαλων κομμάτων. Άν ήταν ποδοσφαιριστής θα μετέδιδαν τις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει και δεν τα κατάφερε, ενώ αν ήταν μουσικός θα μας έδειχναν το πόσο φάλτσα έτυχε να παίξει κάποια στιγμή κάποτε. . . Η πολιτική είναι επιστήμη και δεν πρέπει να ασχολούνται με αυτήν παρά μόνο οικονομολόγοι και νομικοί. Οι ποδοσφαιριστές, τα μοντέλα, οι μηχανολόγοι, οι ιατροί, οι σκουπιδιάριδες, οι νηπιαγωγοί, οι μαραγκοί, οι δάσκαλοι, οι αγρότες, οι ψαράδες, οι μελλισοκόμοι, οι μουσικοί, οι ζωγράφοι, οι μαθηματικοί και άλλοι πολλοί δεν έχουν τη γνώση να ασχοληθούν με την επιστήμη της διαφθράς παρά μόνο όσοι έχουν σπουδάσει την εν λόγω επιστήμη. Μοντέλο, εντάξει. Θα κάνει την προσπάθεια της. Αν θες, την ψηφίζεις. Συμφωνώ με Mono gia shmera mana sto yposxomai. . .