Γι' αυτούς που λένε "Δεν είμαι έτοιμος/η για σχέση"**

Γι' αυτούς που λένε "Δεν είμαι έτοιμος/η για σχέση"** Facebook Twitter
9

Καταλαβαίνω τι πάει να πει "Δεν είμαι έτοιμος/η για σχέση". Μπορεί να βγήκες από μεγάλη σχέση πρόσφατα και να μην θες πάλι δέσμευση για τους χ,ψ λόγους. Κατανοητό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να μου λες ότι θες να αρχίσουμε κάτι χαλαρά και όπου βγει.

Ξεκινάει λοιπόν το test drive και τελικά εκείνος είναι που επιμένει να ανέβεις να τον δεις. Που σε παίρνει πιο πολλά τηλέφωνα και στέλνει πιο πολλά μηνύματα.

Εγώ ξέρω ότι αν θες κάποιον, τον θες. Με τα όλα του και με τα όλα σου. Δεν είναι αμάξια οι άνθρωποι, να τους κάνεις test drive. Ζητάς σχέση και ξεκινάς σχέση, γιατί το θες και γιατί έχεις αισθήματα για τον άλλο. Επειδή η ζωή σου χωρίς αυτό το άτομο βαλτώνει, γιατί με αυτό το άτομο είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Έστω ότι δέχεσαι το "κάτι χαλαρό" από τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή θες να του αποδείξεις ότι όλα θα είναι ονειρικά. Πόσο μάλλον όσο η φάση είναι εξ αποστάσεως και πόσο μάλλον όταν είναι κάποιο νέο άτομο στη ζωή σου.

Ξεκινάει λοιπόν το test drive και τελικά εκείνος είναι που επιμένει να ανέβεις να τον δεις. Που σε παίρνει πιο πολλά τηλέφωνα και στέλνει πιο πολλά μηνύματα. Έχετε μάλιστα βγάλει και "ψευδώνυμα" ο ένας για τον άλλο. Είσαι η "μικρή του" και είναι το "λοβ" σου. Μάλιστα κάθε μέρα δεν μπορεί κανένας να μην πει έστω μια καλημέρα, ένα πώς ήταν η μέρα σου, πόσο μάλλον ένα πότε θα σε δω, και ας εννοεί skype.

Δεν ξέρω, αλλά αυτά στη γενιά μου τα λέμε σχέση. Δεν ξέρω αν φοβάσαι να παραδεχθείς ότι έχουμε σχέση. Ποτέ δεν κοιτάξαμε την διαφορά ηλικίας ή τον περίεργο περίγυρό μας. Απλά κοιτάζαμε εμάς. Γιατί θέλουμε ο ένας τον άλλο. Γιατί μπορεί να μην έχουμε προχωρήσει τη σχέση μας, αλλά εγώ νιώθω έτοιμη να σου δώσω πολλά.

Τώρα κοντά 1 μήνα που "τραβιόμαστε" σε νιώθω δικό μου άνθρωπο και θέλω να είμαι εκεί μαζί σου και ας είμαι τον περισσότερο καιρό Πάτρα. Θέλω να είμαι η μικρή σου και μόνο δική σου.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Διαφορετικές πόλεις , αυτός δεν θέλει "σχέση" , εσύ δεν συμφωνούσες με το χαλαρό αλλά συνέχισες γιατί πίστευες ότι έχεις δίκαιο και θα του αλλάξεις γνώμη ,αυτός συνεχίζει να μη θέλει "σχέση" και συ έχεις αρχίσει να νιώθεις πως όλο αυτό είναι κοροιδία και σύντομα θα αρχίσεις να προσπαθείς να τον φέρεις προ των "ευθυνών" του αφού δεν θα μπορείς να κουβαλήσεις άλλο το φορτίο μόνη σου(πόσες φορές να γράψεις στη λάιφο;),αυτός θα αρχίσει να νιώθει πίεση και να αποξενώνεται σιγά σιγά και τελικά θα το διαλύσετε ενώ εσύ θα του λες πως σε ήθελε μόνο για να έχει κάτι να ασχολείται και δε σε αγάπησε ποτέ πραγματικά και αυτός θα απαντάει πως εσύ έφερες τη μιζέρια στη σχέση με το κολλημένο σου μυαλό.Δεν θέλω να γίνω αγγελιοφόρος κακών μαντάτων ,αλλά η στρόφιγγα της θλίψης έχει ανοίξει και αν δεν αλλάξει κάτι θα πλημμυρίσει τη σχέση ολάκερη.ΥΓ: Μην με παρεξηγείς και μη παίρνεις και πολύ σοβαρά αυτά που λέω . Απλώς βγήκα πρόσφατα από μία μεγάλη σχέση και δεν είμαι έτοιμος να βλέπω άλλους ανθρώπους σε σχέσεις.
Αχ αγαπούλα μου που μετά από ένα μήνα τον νιώθεις και δικό σου άνθρωπο, του έχεις κάνεις και test drive και τον φωνάζεις και λόβ. Δεν ξέρω αλλά αυτά στη γενιά μου δε τα λέμε σχέση, τα λέμε σαχλαμάρες. Έναν άνθρωπο τον νιώθεις δικό σου όταν έχεις ζήσει μαζί του όλες τις ανθρώπινες στιγμές και ο έρωτας σας και μετά η αγάπη σας τις έχει αντέξει. ¨Οταν τον έχεις φροντίσει όταν ήταν άρρωστος, όταν τον έχεις δει κάτω στο πάτωμα και τον έχεις βοηθήσει να σηκωθεί. Οταν δεν σε ξυπνάει το γλυκό του το φιλί αλλά η εύοσμη κλανιά του. Οταν μείνεις μαζί του σε όλες τις δυσκολίες, οικονομικά προβλήματα και στεναχώριες. Τους ανθρώπους τους δικούς μας δεν τους κάνουμε test drive και άλλες ανοησίες. Τους αγαπάμε. Απλά. Τίποτα άλλο. Η αγάπη όμως θέλει χρόνια να ωριμάσει και να αποκτήσει ρίζες βαθιές. Ερωτέυεστε στο πρώτο ραντεβού, κάνετε test drive στο δεύτερο και στο τρίτο θέλετε να συζητήσετε την σχέση σας. Αφήστε στους ανθρώπους λίγο χώρο, λίγο χρόνο να σας ερωτευτούν που τους κάνετε να νιώθουν πως σε λίγο θα πέσουν στη φάκα του εγωισμού σας. Και μετά μας κοιτάζετε σαν τον Μπάμπι όταν σας λέμε «στο καλό».
Εγώ ενα ξέρω. Αν σε θέλει ο άλλος και τον θέλεις κι εσύ, "κολλατε". Αν αυτό ονομάζεται σχέση, ας το πούμε έτσι. Οι της άλλης όχθης το λένε dating, χέστηκα για τους όρους. Αν ΔΕΝ σε θέλει πολύ, δεν του αρέσεις πολύ ή δεν υπάρχει τόσο έντονη χημεία, αρχίζει η παρλαπίπα του "δεν είμαι έτοιμος". Την ταινία He is not that in to you την έχεις δει; Δες την, περιγράφει αυτό ακριβώς. Και η Scarlett Johanson είναι θεάρα αλλά το φτου το έφαγε στην ταινία. Δεν έχει να κάνει....
Αν έχεις κάνει και 10 σχέσεις, μια χαρά ξέρεις τι σου γίνεται και τα βασικά τα πιάνεις από την αρχή. Μέσα από κάποιου είδους σχέση θα την μάθεις την άλλη, άπαξ και κατ' αρχήν τη γουστάρεις. Μην τρελαινόμαστε. Κι εμείς οι γυναίκες το'χουμε αυτό με τις ετικέτες (θυμάμαι ακόμη ατάκα φίλης που κάθε που έβρισκε κάποιον τον καλούσε να ... οριοθετήσουν τη σχέση τους. Υπέροχο) αλλά και οι άντρες, αν τους πεις για σχέση και δεν είναι και πολύ φαν σου, λες και τους λες να σου χαρίσουν το νεφρό τους κάνουν!! ¨Αει πες της κι εσύ ναι χρυσέ μου, είμαστε μαζί και όταν σου περάσει χώρισέ την. Πολύ κακό για το τίποτα!
συγγνώμη έχεις ιδέα τι θα πει σχέση? εγώ το "κοντά ένα μήνα που τραβιόμαστε" δεν το λέω σχέση, το λέω ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. τι τρελαίνεστε μερικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε καν καλά καλά και θέλετε να τους κάνετε με τη μια κτήμα σας/να τους στεφανωθείτε/ να "τα'χετε" μόνο και μόνο επειδή φιληθήκατε? έλεος δηλαδή...
Τι τις θέλεις τις ταμπελες κοπέλα μου?Απόλαυσε αυτό που ζεις όσο το ζεις!Προφανώς είναι και πολύ μικρότερος σου.Γι αυτόν είσαι μια περιπέτεια, που δε γνωρίζει κανείς φυσικά που θα καταλήξει. Εσύ θέλεις να βρεις ένα αποκούμπι, μια σιγουριά.Πρόσεχε γιατί θα τον χάσεις έτσι... 1 μηνας είναι αστείο χρονικό διάστημα!
Οι ταμπέλες, συμφωνώ κι εγώ, δεν είναι καλές. Οι αντι-ταμπέλες, όμως, επίσης. Έχω υπάρξει σε (αποκλειστική εκατέρωθεν) κατάσταση 7 μήνες με εξόδους, τηλέφωνα και προσωπικές στιγμές (μην επεκταθώ) και ο μεσιέ θεωρούσε ότι δεν είμαστε μαζί, διότι δεν ήθελε σχέση. Ναι μεν επί του πρακτέου ήταν σχέση αυτό το "μόρφωμα", μην τρελαθούμε, να το αποκαλείς και φιλία όμως, ε, ήταν κουλό.