«Ημέρες Πρωθυπουργίας» θύμισε η υποδοχή του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

«Ημέρες Πρωθυπουργίας» θύμισε η υποδοχή του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
12

Ημέρες πρωθυπουργίας θύμισε το σκηνικό της υποδοχής που στήθηκε για την άφιξη του Κώστα Καραμανλή, κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του εκστρατείας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από την Περιφέρεια όπου θα συναντούσε τον κ. Τζιτζικώστα, φώναζε συνθήματα όπως «ήρθε η ώρα του Καραμανλή», ενώ πολλοί σπεύδουν να τον πλησιάζουν για να τον αγκαλιάσουν και να κάνουν χειραψία μαζί του.

Μία κυρία που δίνει τη μεγάλη μάχη για να βρεθεί κοντά στο «ίνδαλμα» της ακούγεται να φωνάζει «σιγά-σιγά μην τον ρίξουμε».

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Κατι τετοιες ωρες συμφωνω με τον καμμενο ελληνα που ειπε να κλειδωσουμε τους γερους σπιτι να μην ψηφισουν...Αυτους εδω τους γερους σιγουρα παντως
Και καλά τότε, μπορεί να εθελοτυφλούσαν ή να είχαν άγνοια μέσα στην πλαστή ευημερία τους. Αλλά και σήμερα;Στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που, τη σήμερον ημέρα, πραγματικά πιστεύουν -και αναφωνούν- ότι "ήρθε - η ώρα - του Καραμανλή" αναζητήστε όλα τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα από την εποχή του Καποδίστριά τουλάχιστον.
Καλωσορισες παλι Κωστακη μας στο "πολιτικο προσκηνιο" ! Μας ειχες λειψει ! Σου υποβαλλω τις θερμοτερες ευχες μου για μια "ανεφελη"θητεια στον θωκο του Προεδρου της Δημοκρατιας !Στο απωτερο μελλον,βεβαια.Γιατι,κατα πως φαινεται,την επομενη θητεια μαλλον την εχει ηδη "καπαρωσει" ο Δημητρακης !
νομίζεις που θα χαντακωθεί ο Κωστάκης με ένα προεδριλίκι, περισσότερο ''εθνάρχη'' στη δεύτερη περίοδο πρωθυπουργίας του τον βλέπω, ακριβώς όπως ο θειούλης του.
Επί προθυπουργίας του το χρέος αυξήθηκε σημαντικά ενώ έγιναν πολλά σκάνδαλα. Δύσκολα μπορείς να θεωρήσεις ότι ήταν καλός ηγέτης. Βέβαια το ότι κυκλοφορεί η είδηση ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του από τους Αμερικάνους και γενικά ότι τον έριξαν επειδή ήταν φιλορώσος τον κάνει να μοιάζει θεό στα μάτια μερικών που νομίζουν πως η Ρωσία μας λατρεύει και θα μας σώσει!
Ξεκουράστηκε τελικά ο "κουρασμένος";Απορώ με μερικούς ανθρώπους. Οι μεν με τον Καραμανλή, οι άλλοι με τον ΓΑΠ. Ξεκολλήστε το κεφάλι σας ρεεεεεεεεεε !!!
Οχι δεν εχει ανακτησει ακομα ολες τις δυναμεις του!Μολις τελειωσουν οι εκλογες θα παει να συνεχισει... την ξεκουραση και θα ξαναμιλησει σε 4 χρονια.Πλακα πλακα αδυνατισε.Οσο ηταν πρωθυπουργος (omg) πλησιαζε τον Παγκαλο!