Παττακός: "Δεν μετανιώνω για τίποτα"

Παττακός: "Δεν μετανιώνω για τίποτα" Facebook Twitter
11

‎"Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη. Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στυλιανός Παττακός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Αναφερόμενος στην παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Ένας τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την κουβέντα τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα αναφέρει, αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας, πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή». "Η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα μείνει..." δηλώνει μεταξύ των άλλων ο δικτάτορας Στυλιανός Πατακός, .

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το μόνο κόμμα που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων είναι το Εθνικιστικό Μέτωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο όπως εκτιμά θα αφανίσει το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.

Παράλληλα ο αρχιπραξικοπηματίας αποκαλύπτει την άγνωστη επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στο σπίτι του.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Φταίνε αυτοί που πηγαίνουν και του παίρνουν συνέντευξη. Τι άλλο, παρά χειρίστου είδους ανοησίες, μπορούσε να πεί ένας καταδικασμένος για εσχάτη προδοσία.
"...Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το μόνο κόμμα που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων είναι το Εθνικιστικό Μέτωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο όπως εκτιμά θα αφανίσει το υπάρχον πολιτικό προσωπικό...." Ονειρα θερινης νυκτος ενος παλιογερου (γινομαι ρατσιστρια τωρα, αλλα τα θελει ο...)
Αιωνόβια πλέον η βλακεία του, το ζώον αυτό δεν άφησε ποτέ την ευκαιρία να συνεργαστεί με ό,τι σάπιο πέρασε από 'δω: Γερμανούς στην Κατοχή, τη Φρειδερίκη και τα διάφορα καθάρματα της, τους Αμερικανούς του Πιουριφόι κλπ. κλπ. Ε, αφού πέρασε η μπογιά της επανάστασης του και δεν μπορούσε πια να βάλει χέρι στα λεφτά του κράτους τώρα τον λιβανίζουν τα καθάρματα της μεταχουντικής εποχής: ο Πλέυρης, ο Καρατζαφέρης και το πουλέν ο Κασ. Τι να μετανοιώσει ο άθλιος, κατάλαβε ποτέ του το κακό που έκανε;...
...αλλα τι να περιμενει κανεις απο εναν φασιστα... ο οποιος δεν διστασε τοτε να αφαιρεσει την ιθαγενεια της αξεχαστης Μελινας Μερκουρη... μια γυναικα συμβολο που παλεψε για την Ελλαδα και μας εκανε περηφανους και που χαρη σε εκεινη εχουμε τουλαχιστον ακομα τον πολιτισμο μας!! ΤΟΤΕ, ΤΟ 1967, Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΛΩΣΕ: “Γεννήθηκα Ελληνίδα, θα πεθάνω Ελληνίδα. Ο κ. Παττακός γεννήθηκε φασίστας, θα πεθάνει φασίστας”.