Έρχεται η "έξυπνη" βαλίτσα της Delsey

Έρχεται η "έξυπνη" βαλίτσα της Delsey Facebook Twitter
Ακόμα και την πρόβλεψη του καιρού ενδέχεται να αναλαμβάνει για εσάς η "έξυπνη" βαλίτσα της Delsey
8

Μια ακόμα από τις πιο πρωτότυπες εφευρέσεις που παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας CES ήταν η "έξυπνη" βαλίτσα της γνωστής εταιρείας ταξιδιωτικών ειδών Delsey Paris, ονόματι Pluggage, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, προσφέροντας μια πληθώρα χρήσιμων εργαλείων στους ταξιδιώτες που θα την προτιμήσουν. 

Η εταιρεία, που υποστηρίζει ότι εργάζεται πάνω από δύο χρόνια στην ιδεά της δισυνδεδεμένης βαλίτσας που θα τα κάνει (σχεόν) όλα μέσω ενός συνοδευτικού app, δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές, να επιλέξουν ποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στην τελική βερσιόν της βαλίτσας-gadget, Pluggage:

- Αυτόματο υπολογισμό βάρους της αποσκευής που θα απεικονιζεται στην εφαρμογή

- Μονάδα φόρτισης διαφόρων gadgets 

- Εντοπισμός βαλίτσας που ειδοποιεί εάν η βαλίτσα σας επιβιβάστηκε μαζί σας ή όχι, στη σωστή πτήση

- Αυτόματος εσωτερικός φωτισμός, όταν ανοίγει η βαλίτσα

- Πληροφορίες πτήσης, μέσω του app

- Σϋστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος με ανίχνευση δακτυλικού αποτυπώματος

- Έλεγχος της κλειδαριάς που ειδοποιεί τον κάτοχό της εάν κάποιος άλλος προσπάθησε να την ανοίξει

- Πρόγνωση καιρού στον προορισμό του ταξιδιού, μέσω app

- Εσωτερικό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής, και

- Ταξιδιωτικός οδηγός για τον προορισμό

Το συνοδευτικό app της "έξυπνης" βαλίτσας μπορεί να υπολογίσει το βάρος της, μεταξύ άλλων, χρήσιμων λειτουργιών

Όπως αναφέρει το Engadget, άγνωστο παραμένει γιατί η Delsey δεν περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω εργαλεία στην τελική έκδοση της Pluggage αλλά προσκαλεί το κοινό να ψηφίσει μέσω του site της, ποια θα ήθελαν να περιέχει, όταν κυκλοφορήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια παρόμοια πρόταση έξυπνης βαλίτσας, με την ονομασία Bluesmart, είχε κάνει την εμφάνισή της στο Indiegogo καταφέρνοντας να συγκεντρώσει, μέσω της crowdfunding καμπάνιας της, πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε τι μπορεί να κάνει η πολλά υποσχόμενη "έξυπνη" βαλίτσα Pluggage της Delsey στο παρακάτω βίντεο:

Τech & Science
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Θυμιζει λιγο ΘΟΥ-ΒΟΥ στο "φαλακρος πρακτορ" με την βαλιτσα Οξυζενέ και τσιρώτα, άμα σε χτυπήσουνε. Μολύβι και σουγιά για να το ξύνεις. Χάπια αντισυλληπτικά για να μη συλλαμβάνεσαι. Μανταλάκια για να στεγνώσεις τα ρούχα σου, αν σε ρίξουν στη θάλασσα...
Εγώ ζω για τη μέρα που θα βγάλει η Apple (ΠΑΝΤΑ!!!) την έξυπνη χεστρ@. Θα την ταιριάξω με την έξυπνη σίτα,το έξυπνο τάμπλετ και φόνι μου και γενικά με τον έξυπνο εαυτό μου για να ζήσω την έξυπνη ολοκλήρωσή μου ως έξυπνος άνθρωπος.
Θα ήθελα να μετρά και το βεληνεκές της πτήσης αλε ρετούρ: "Τρέιλερ με βαλίτσες-Ιμάντας αεροπλάνου", καθώς και τα g που αναπτύσσονται κατά τις πτώσεις στο τέλος της βολής, για επιπλέον ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία :-)