Καμμένος: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια τους

Καμμένος: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια τους Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
13

«Να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια τους» την ημέρα των εκλογών κάλεσε τους νέους ψηφοφόρους ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι οι παππούδες είχαν τέσσερα πιάτα, τους πήραν τα τρία και τώρα φοβούνται να μην χάσουν το 4ο, κάνοντας κακό στην πατρίδα.

 «Πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να ασχοληθούν με τα κοινά και να μην αφήσουν τη χώρα στα χέρια των 80χρονων», είπε ο κ. Καμμένος.

Η επίμαχη φράση στο βίντεο από το arcadiaportal.gr είναι στο μετά το 4.40.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Γιατί, ψέμματα λέει; Τον Σαμαρά τον έφεραν (και μπορεί να τον ξαναφέρουν...) στην εξουσία οι παπούδες και λοιποί συνταξιούχοι, όχι οι 18χρονοι στους οποίους άλλωστε απετράπη η προσέλευση στις καλπες.
Απλουστεύσεις! ΕΙΔΙΚΑ σε αυτές τις εκλογές, ένα τεράστιο τμήμα παππούδων θα πάει καρφωτό στον ΣΥΡΙΖΑ, αηδιασμένο από την ανέχεια, και προσβλέποντας σε βελτιώσεις στην περίθαλψη, τα φάρμακα, τις συντάξεις, το ΕΚΑΣ και το δώρο Χριστουγέννων. Και τους κατανοώ απόλυτα κι ας ξέρουν ότι το νεοΠΑΣΟΚ της Κουμουνδούρου πρέπει ήδη να αισθάνεται άβολα γατί δεν άφησε και τίποτα που να μην το τάξει. (Ήδη σήμερα ο πανικόβλητος Τσίπρας δήλωσε "οι δεσμεύσεις μας ισχύουν ΕΦΟΣΟΝ βγούμε αυτοδύναμοι".) Κάθε μέρα κι από μία μικρή υποχώρηση, ένα μικρό ψαλίδισμα των προσδοκιών που οι ίδιοι καλλιέργησαν. Κατανοώ λοιπόν τον παππού, διότι όταν πένεσαι δεν θα κάτσεις να σκεφτείς τις καταθέσεις σου που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύουν (γιατί απλά δεν έχεις), ούτε τις μεγαλόστομες υποσχέσεις του Αλέξη, που είτε βγουν αληθινές είτε όχι, δεν έχεις κάτι να χάσεις από αυτό που ζεις τώρα, μία η άλλη έρχεσαι.
Ο Καμμενος εχει ενα φοβερο "προσον".Μπορει υπερασπιζομενος τον δικαιοτερο δυνατο 'αγωνα' να τον κανει "αντιπαθη"λογω του...τροπου προσεγγισης του θεματος !Στην προκειμενη περιπτωση θα μπορουσε,απλα,να πει προς τους νεους"παρτε την τυχη σας στα χερια σας,μην αφησετε τους ογδονταρηδες να αποφασισουν για το δικο σας μελλον".Οποτε ολα θα ηταν "μια χαρα" για τον ιδιο.Ομως οχι.Επρεπε να προσθεσει και τα περι "κλειδωματος στα σπιτια".Μια "χιουμοριστικη φραση" η οποια ακουγεται,συνηθως,στις...καφετεριες ! Και ετσι,για πολλοστη φορα,"πυροβολησε το ποδι του".Διοτι φανταζεστε ποσοι...παππουδες και γιαγιαδες θα τον ψηφισουν μετα απο αυτο ! Ενα "τμημα'το" εκλογικου σωματος το οποιο θα μπορουσε,με σωστους χειρισμους, να αποτελεσει την κυρια "εκλογικη του βαση".Καποιοι μποροει,πιθανως, να πουν οτι οι πολιτικοι ηγετες πρεπει να κρινονται απο τα εργα τους,και οχι απο τα "φραστικα ατοπηματα τους".Δεν διαφωνω.Αλλα αυτα τα "ατοπηματα"δεν θα τους επιτρεψουν ποτε να "ανελθουν"σε ηγετικες θεσεις.Οποτε δεν θα μπορεσουν ποτε να αποδειξουν αν οντως αξιζουν κατι,η οχι.Και δεν μπορουν να κατηγορησουν γι'αυτο κανεναν αλλον,περαν του εαυτου τους.
Αντιπαθητικός πολιτικός προερχόμενος από τη ΝΔ που τώρα το παίζει ανεξάρτητος επαναστάτης με ένα κόμμα που έχει μαζέψει ένα σορό συντηρητικούς κρυφοφασίστες. Ελπίζω να μείνει εκτός βουλής!