Εμφανίστηκε η γυναίκα που εγκατέλειψε το σκύλο στο σταθμό του τρένου

Εμφανίστηκε η γυναίκα που εγκατέλειψε το σκύλο στο σταθμό του τρένου Facebook Twitter
7

Η 39χρονη Φιν Ράινερ εμφανίστηκε μετά από αρκετές ημέρες από την εγκατάλειψη ενός σκύλου σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σκοτίας και παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν η ιδιοκτήτρια του.

Όπως είπε, είχε πάει στο σταθμό με την κόρη της στις 2 Ιανουαρίου για να παραλάβει τον σκύλο τον οποίο είχε συμφωνήσει να αγοράσει μέσω της ιστοσελίδας αγγελιών Gumtree.

Όμως, όπως υποστηρίζει,  ο σκύλος δεν ήταν αυτός που της είχε υποδειχτεί σε φωτογραφία.

Σύμφωνα με την Telegraph, η 39χρονη υποστηρίζει ότι ο άνδρας που έφερε τον σκύλο της επέτρεψε να τον κάνει μια βόλτα αφού πρώτα του έδωσε ως εγγύηση 150 λίρες. Όταν όμως λέει, επέστρεψε, ο άνδρας είχε φύγει με το αυτοκίνητο του.

Εμφανίστηκε η γυναίκα που εγκατέλειψε το σκύλο στο σταθμό του τρένου Facebook Twitter

«Όταν επέστρεψα, ο άνδρας αυτός είχε μπει στο αυτοκίνητό του και είχε φύγει. Του τηλεφώνησα και του είπα να πάει πάρει τον σκύλο του, καθώς δεν ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει», δήλωσε η γυναίκα.

Εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, εκείνη έφυγε, ο σκύλος έμεινε στο σταθμό και η ιστορία διαδόθηκε πολύ γρήγορα μέσω των social media, προκαλώντας αντιδράσεις και το ενδιαφέρον φιλόζωων από πολλές χώρες.

Ο Κάι, όπως είναι το όνομα του σκύλου φιλοξενείται προσωρινά σε κέντρο φιλοζωικής οργάνωσης στην Γλασκώβη.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ρωσικός αποκλεισμός σε κατεχόμενη πόλη: «Οι Ουκρανοί ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό»

Ο Ουκρανός Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προειδοποίησε ότι πολλοί «περπατούν πλέον μόνοι τους μέσα από ναρκοπέδια, καθώς δεν βλέπουν άλλον τρόπο να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιράν: Η Τεχεράνη διαβίβασε στις ΗΠΑ τους όρους της για να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ

«Μέχρι να ικανοποιηθούν αυτές οι προϋποθέσεις δεν θα υπάρξει περιθώριο για επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση των διαπραγματεύσεων ή για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ», ανέφερε ο Γαλιμπάφ
THE LIFO TEAM
ΣΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛ ΣΑΡΑΑ ΦΙΝΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Διεθνή / Η επίσκεψη Φιντάν στη Συρία ανησυχεί το Ισραήλ – Φόβοι για τουρκική στρατιωτική παρουσία

Η Άγκυρα ενισχύει τις σχέσεις της με τη νέα κυβέρνηση της Δαμασκού, ενώ το Ισραήλ φοβάται ότι μια μεγαλύτερη τουρκική στρατιωτική παρουσία θα περιορίσει τις επιχειρήσεις του στη Συρία
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Ρε παιδια της γυναικας δεν της ταιριαζε στο image το σκυλι...Τι να κανουμε?Η καημενουλα αλλο ηθελε,μην της χαλασουμε το χατιρι...Ξερεις τι ειναι να βγαζεις βολτα στην γειτονια σκυλο που δεν σου ταιριαζει?Απα πα...Απο κατι τετοια βληματα τραβαμε εμεις των παθων μας τον ταραχο...Κ η μ@@@@ ποια ειναι(περα απο την εγκαταλειψη..)ειχε κ το παιδι της μαζι,ακα το παιδι βλεπει κ μαθαινει!Κοινως ενας ακομη εν δυναμει ανευθυνος ανθρωπος...
Εστω κ αν αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ, αυτή απλά παράτησε το σκύλο κ έφυγε? Και κατά τα άλλα ενδιαφερόταν να αγοράσει σκυλί?Αυτή μου ακούγεται πιό πολύ πειραγμένη στο μυαλό απ'τον απατεώνα
Ίσως του βγήκε σε καλό του σκυλούλι που δεν τον αγόρασε αυτή η ανεγκέφαλη. Ας ελπίσουμε να βρεθεί μία οικογένεια που θα του δώσει την στοργή και την αγάπη που αξίζει σε κάθε πλάσμα.
μα ποσο ηλιθια...και ειπες να αφησεις εκει το σκυλι ετσι μονο του..νομιζεις οτι εισαι κ φιλοζωη μηπως επειδη καλεσες τον αλλο να ερθει να το παρει πισω και δεν το παρατησες χωρις να ειδοποιησεις κανεναν;
Τα κατοικιδια δεν ειναι εμπορευματα, ειναι συντροφοι και φιλοι και η φιλια δεν αγοραζεται.Οταν το καταλαβετε αυτο και παψετε να αγοραζετε ζωα, τοτε θα παψουν να υπαρχουν και αδεσποτακια που υποφερουν.Υιοθετουμε και δεν αγοραζουμε!