Οι Πυρήνες της Φωτιάς με απειλητικό κείμενο κατά δημοσιογράφων

Οι Πυρήνες της Φωτιάς με απειλητικό κείμενο κατά δημοσιογράφων Facebook Twitter
12

Με ένα απειλητικό κείμενο τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς στρέφονται από τον Κορυδαλλό εναντίον των δημοσιογράφων με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την 22χρονη Αγγελική την οποία αναζητεί η αστυνομία ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Γράφουν στο κείμενο τους τα μέλη της οργάνωσης:

«Του έριξα μία σφαίρα στο στόμα για τα ψέματα που έλεγε και μία στο χέρι για τις βρωμιές που έγραφε»

Ζακ Μεσρίν

Για την απαγωγή Γάλλου δημοσιογράφου

Ο βρώμικος πόλεμος και η χυδαιότητα των δημοσιογράφων για την υπόθεση απόπειρας απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν έχει τελειωμό. Στο στόχαστρό τους έχουν βάλει την συντρόφισσα Αγγελική, εκβιάζοντας συναισθηματικά τους γονείς της και διαδίδοντας αισχρά ψέματα για δήθεν σχέση της ως φίλη του συλληφθέντα.

Η Αγγελική είναι φίλη της εξέγερσης, της αναρχίας, της ελευθερίας.

Αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν την Αγγελική, ο αγώνας και η αναρχία θα ήταν η μόνη εφικτή πραγματικότητα.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ με κάθε μέσο στην συντρόφισσα Αγγελική

Και σε όλους τους καταζητούμενους για την ίδια υπόθεση

Οι Πυρήνες θα είναι πάντα δίπλα σας……

Πυρήνας Φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Οικονομίδου Όλγα

Πολύδωρος Γιώργος

Νικολόπουλος Μιχάλης

Νικολόπουλος Γιώργος

Τσάκαλος Γεράσιμος 

Τσάκαλος Χρήστος

Χατζημιχελάκης Χάρης

Μπολάνο Δαμιανός

Μαυρόπουλος Θεόφιλος

Αργυρού Παναγιώτης

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ποια είναι η διαφορά τους είπαμε απο τους τζιχαντιστές στο Παρίσι?Ευτυχώς οι άλλοι αριστεροί τζιχαντιστές των Εξαρχείων την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice την έκαναν βράδυ που έλειπαν οι εργαζόμενοι.Γενικά όλοι αυτοί οι μανιχαϊστες των πολιτικών και θρησκευτικών άκρων δεν ανέχονται οποιαδήποτε διαφορετική φωνή και κοσμοθεώρηση απο την δική τους.
Ειλικρινά θα ήθελα να μου πει κάποιος σε τι διαφέρει αυτή η δήλωση από όσα υποστηρίζουν οι τζιχαντιστές που χτύπησαν το Charlie Hebdo.«Του έριξα μία σφαίρα στο στόμα για τα ψέματα που έλεγε και μία στο χέρι για τις βρωμιές που έγραφε»... στο όνομα της ελευθερίας κιόλας...; Οι άνθρωποι δεν ανήκουν στη φυλακή, αλλά στο φρενοκομείο.
οι κλασσικες τρομοκρατικες οργανωσεις εχουν ενα ιδεολογικο πυρηνα που αφορα το "κοινο καλό" οπως το θεωρουν αυτες... H επιθεση στον περιοδικο ειχε αφορμή και πυρήνα απλα την ... προσβολή του Προφήτη.
Ας μας πούνε οι αλληλέγγυοι του Ρωμανού και πολέμιοι στο να σπουδάσει από απόσταση αν αισθάνονται άνετα με τις δηλώσεις των συντρόφων του ρωμανου;Μετανιωμένους δεν τους λες..το αίμα το θέλουν να κυλάει...και σήμερα όλως τυχαίως ισλαμοφασίστες σκοτώσαν 12 δημοσιογράφους επειδή δεν τους άρεσαν τα σκίτσα που δημοσίευαν. Αν τους πυρήνες της φωτιάς τους πω αναρχοφασίστες είμαι ακραίος; Απειλούν με αίμα φτιάχνουν βόμβες και θα τους δώσει το κράτος και άδεια να σουλατσάρουν;Έτσι οραματίζεστε την αριστερά συριζαίοι;