Ελένη Μελάνη: Δεν έχω χάσει την ταυτότητα μου

Ελένη Μελάνη: Δεν έχω χάσει την ταυτότητα μου Facebook Twitter
5

Άγνοια για τον τρόπο που έφτασαν τα στοιχεία της ταυτότητάς της στα χέρια του Χριστόδουλου Ξηρού αλλά και έκπληξη εξέφρασε η γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είχε χρησιμοποιήσει ο συλληφθείς τρομοκράτης για την πλαστή ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας που αναζητείται από τις Αρχές.

Η Ελένη Μελάνη, που είναι από το Αλιβέρι, μίλησε το πρωί στο Mega και δήλωσε άγνοια για το πώς τα στοιχεία της ταυτότητάς της έφτασαν στα χέρια του Ξηρού. «Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου, τη χρησιμοποιώ έξι μήνες και δεν ξέρω πώς έφτασε στα χέρια του Ξηρού» είπε, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει μπροστά της την ταυτότητα της.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύει ο τόπος γέννησης που αναγράφεται στην ταυτότητα (Μαρούσι Αττικής) δήλωσε ότι έχει γεννηθεί στο Μαρούσι.

Όπως είπε εκφράζοντας απορία για τον τρόπο που έφτασαν τα στοιχεία στα χέρια του τρομοκράτη, την ταυτότητα της την είχε δώσει σε εφορία, τράπεζες και εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΛΑΣ διέκοψε την περίθαλψη επιζώσας βιασμού που αιμορραγούσε, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Έλενα»

Ελλάδα / Η ΕΛΑΣ διέκοψε την περίθαλψη επιζώσας βιασμού που αιμορραγούσε, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Έλενα»

Τι απαντά η ΕΛΑΣ στην καταγγελία - Δημιουργία πρωτοκόλλου περίθαλψης- διαχείρισης κακοποιημένων γυναικών ζητούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»
NEWSROOM
Εισαγγελική παρέμβαση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Το σκεπτικό της έφεσης

Ελλάδα / Εισαγγελική παρέμβαση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Το σκεπτικό της έφεσης

Ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση για το βούλευμα αποφυλάκισης του αρχηγού της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκου Μιχαλολιάκου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
η ιδια η κατοχος της ταυτοτητας προχθες στον ALPHA,ερωτηθεις για την χαμενη ταυτοτητα δηλωσε:μιλατε για την 1η ταυτοτητα??ενω στην συνεχεια δηλωσε οτι εχει αλλαξει τα στοιχεια της ταυτοτητας.Ας κοιταξει το αρχειο καποιος γιατι το κοριτσακι σε καθε καναλι λεει και αλλα.(Δεν πιστευω και το MEGA μεταξυ μας!)
《Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου..》άρα δεν είναι μια παραποιημένη ταυτότητα. Πιο λοιπόν μπορεί να φτιάξει μια ταυτότητα με σωστά στοιχεία; εεε;; γατάκια στο μυαλό μου είστε. !
Μην πιστευεις το MEGA και οσο για αυτο που σκεφτεσαιτο θεωρεις επιτυχια οτι πιασανε το Ξηρο?(Αυτους κυνηγουσε αυτοι ειχαν τον φοβο και οχι ο πολιτης)Και πες οτι ισχυουν αυτα που ειπε ο γιωτοπουλος(γελαει ο κορυδαλλος)γιατι δεν τον βαλανε να κανει και ενα χτυπηματακι??