Μαριχουάνα με άσκηση συνδυάζει ένα στούντιο στο Σαν Φρανσίσκο

Μαριχουάνα με άσκηση συνδυάζει ένα στούντιο στο Σαν Φρανσίσκο Facebook Twitter
1

Μετά τη hot yoga, τη γυμνή yoga, την power yoga, ήταν καιρός για μια νέα εκδοχή. Η τελευταία παραλλαγή εμφανίστηκε στο Σαν Φρανσίσκο, σε ένα στούντιο που προσφέρει γιόγκα, ενισχυμένη με μαριχουάνα.

Κάθε μάθημα ξεκινάει με δεκαπέντε λεπτά καπνίσματος για μαθητές που διαθέτουν κάρτα για κατανάλωση μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους. Για όσους δεν διαθέτουν την κάρτα συστήνεται το κάπνισμα ιδιωτικά, πριν το μάθημα, το οποίο διεξάγεται σε μια αίθουσα φωτισμένη με κεριά και ήρεμη μουσική.

Η δασκάλα, Dee Dussault, ξεκίνησε αυτά τα μαθήματα στο Τορόντο το 2009 και σύμφωνα με την ίδια αυτά τα ενισχυμένα μαθήματα είναι «ευκαιρίες για φευγάτη χαλάρωση, ανακούφιση από πόνους, αισθησιασμό και την καλλιέργεια εσωτερικής γαλήνης».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλε μου, πώς πήγε μέχρι τώρα το καλοκαίρι σου;

Καλοκαίρι 2026 / Φίλε μου, πώς πήγε το καλοκαίρι σου;

Έκανες ωραία ταξίδια; Ήταν το νησί όπως το περίμενες; Δούλευες ή ήσουν από τους τυχερούς που οι διακοπές ξεκίνησαν Ιούνιο και κρατάνε ακόμα; 11 άτομα που πήραν μόλις το καράβι της επιστροφής μιλούν για το καλοκαίρι τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
«Πολλοί αποφεύγουν τα ευαίσθητα λουλούδια. Όχι εγώ»

Lifo Videos / «Πολλοί αποφεύγουν τα ευαίσθητα λουλούδια. Όχι εγώ»

Για τη Δέσποινα Ισοπούλου η ανθοδετική δεν είναι διακόσμηση, αλλά μια μορφή σύνθεσης, γλυπτικής και αφήγησης, όπου τα λουλούδια, τα κλαδιά και τα κενά ανάμεσά τους συνδιαλέγονται σαν υλικά ενός έργου τέχνης.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

1 σχόλια