Οι Iσραηλινοί είναι διχασμένοι ύστερα από την κατάπαυση του πυρός

Οι Iσραηλινοί είναι διχασμένοι ύστερα από την κατάπαυση του πυρός Facebook Twitter
4

Μπορεί την Τετάρτη, να επετεύχθη εκεχειρία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ύστερα από διαμεσολάβηση της Αιγύπτου και των ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση της εφημερίδας Maariv, στην ερώτηση «έπρεπε το Ισραήλ να δεχθεί μια κατάπαυση του πυρός ή να συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρησή του;», 49% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ο στρατός θα έπρεπε να συνεχίσει την επιχείρηση στη Γάζα, ενώ 31% τάχθηκαν υπέρ της κατάπαυσης του πυρός και ένα 20% δεν εξέφρασε γνώμη.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η εφημερίδα διευκρινίζει πως περισσότερο επικριτικοί για την κατάπαυση του πυρός είναι οι υποστηρικτές των δεξιών και των θρησκευτικών κομμάτων, ενώ εκείνοι που πρόσκεινται στην κεντρώα αντιπολίτευση υποστηρίζουν αυτή τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση της Αιγύπτου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Πραγματικά μου προξενεί μεγάλη έκπληξη, αλλά και στενοχώρια, το γεγονός πως οι Εβραίοι, που έχουν υποστεί τόσους διωγμούς και ολοκαυτώματα στο παρελθόν, επιλέγουν να προκαλούν ολοκαυτώματα και να σπέρνοθν το θάνατο οι ίδιοι σε άλλους. Απίστευτο, πραγματικά.