Ο Κοέλιο προσφέρει χρήματα στην Sony για να προβάλει εκείνος το «The Interview»

Ο Κοέλιο προσφέρει χρήματα στην Sony για να προβάλει εκείνος το «The Interview» Facebook Twitter
5

Πρόταση για να κάνει εκείνος, μέσα από τον blog του, την πρεμιέρα της ταινίας «The Interview» που αναβλήθηκε λόγω απειλών από χάκερς, έκανε ο γνωστός συγγραφέας Πάολο Κοέλιο, ο οποίος πρόσφερε στην εταιρεία των ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων.

 «Εγώ προσφέρω στη SonyPictures 100 χιλιάδες δολάρια για τα δικαιώματα της ταινίας. Θα τη μεταδώσω δωρεάν στο blog μου. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter απευθυνόμενος στη Sony Pictures Entertainment ο Πάολο Κοέλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία αποσύρθηκε πριν την πρεμιέρα της αφού οι χάκερς που έκαναν μεγάλη κυβερνοεπίθεση στα αρχεία της Sony Pictures απείλησαν με νέες επιθέσεις και με νέα «11η Σεπεμβρίου»

Η αμερικανική κυβέρνηση υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές και τις επιθέσεις βρίσκεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, καθώς η ταινία είναι μια παρωδία για εκείνον και το σενάριο της προβλέπει τη δολοφονία του.

«Αυτό δημιουργεί ένα φοβερό προηγούμενο. Είναι μια απειλή που φέρνει αποτελέσματα. Είναι σαν οι τρομοκράτες να κέρδισαν. Έχω βιώσει έντονα την υπόθεση του Σαλμάν Ρουσντί με τους "Σατανικούς στίχους", αλλά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό» δήλωσε ο συγγραφέας του "Αλχημιστή" σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατρίν Ρινζέρ: Πέθανε η γυναίκα που έκανε τους Rita Mitsouko να μην μοιάζουν με κανέναν

Πολιτισμός / Κατρίν Ρινζέρ: Πέθανε η γυναίκα που έκανε τους Rita Mitsouko να μην μοιάζουν με κανέναν

Από το «Marcia Baïla» και τον Jean Paul Gaultier μέχρι τη θρυλική σύγκρουση με τον Gainsbourg και τη ζωή μετά τον Φρεντ Σισέν, η τραγουδίστρια άφησε πίσω της μια από τις πιο ασυνήθιστες διαδρομές της γαλλικής ποπ.
THE LIFO TEAM
ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΠΑΤΟΦΑΦΟΙ

Πολιτισμός / Βαν Γκογκ: Mετά από 40 χρόνια παρουσιάζονται όλοι οι πίνακες από τη συλλογή Κρέλερ-Μίλερ

Ο ζωγράφος συγκαταλέγεται στους πιο σπουδαίους και παραγωγικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, έχοντας δημιουργήσει περίπου 900 πίνακες στη διάρκεια της σύντομης καριέρας του
THE LIFO TEAM
Ο Ρενουάρ έσπασε το ρεκόρ προπώλησης της National Gallery πριν καν ανοίξει η έκθεσή του

Πολιτισμός / Ο Ρενουάρ έσπασε το ρεκόρ προπώλησης της National Gallery πριν καν ανοίξει η έκθεσή του

Η έκθεση Renoir and Love ανοίγει τον Οκτώβριο στο Λονδίνο και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 22.000 εισιτήρια σε έξι εβδομάδες. Ανάμεσα στα 45 έργα που θα παρουσιαστούν βρίσκεται και ο Χορός στο Moulin de la Galette, που εκτίθεται για πρώτη φορά στη Βρετανία.
THE LIFO TEAM
Μια τοιχογραφία του Κιθ Χάρινγκ μπορεί να αλλάξει την προστασία της δημόσιας τέχνης στη Φιλαδέλφεια

Πολιτισμός / Μια τοιχογραφία του Κιθ Χάρινγκ μπορεί να αλλάξει την προστασία της δημόσιας τέχνης στη Φιλαδέλφεια

Το We The Youth, που ζωγράφισε ο Κιθ Χάρινγκ το 1987 μαζί με 14 μαθητές, εξετάζεται για ένταξη στο Philadelphia Register of Historic Places. Αν προχωρήσει, θα γίνει η πρώτη υπαίθρια τοιχογραφία της πόλης με τέτοια ιστορική προστασία.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Ally Van Tillo, ο άνθρωπος που έραψε τη βρετανική μνήμη του AIDS

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ally Van Tillo, ο άνθρωπος που έραψε τη βρετανική μνήμη του AIDS

Ο ιδρυτής του UK AIDS Memorial Quilt πέθανε στα 67 του. Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, το έργο που ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης του AIDS επέστρεψε ολόκληρο στη Σκωτία για πρώτη φορά, έχοντας προηγουμένως απλωθεί στην Turbine Hall της Tate Modern.
THE LIFO TEAM
Στην έπαυλη του Αδριανού βρέθηκε το σημείο όπου οι Ρωμαίοι «έθαψαν» έναν κεραυνό

Πολιτισμός / Στην έπαυλη του Αδριανού βρέθηκε το σημείο όπου οι Ρωμαίοι «έθαψαν» έναν κεραυνό

Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν ότι ένας τόπος που είχε χτυπηθεί από κεραυνό ανήκε πια στη σφαίρα του θείου. Μια νέα επιγραφή που ανακαλύφθηκε στην έπαυλη του Αδριανού σώζει το υλικό ίχνος αυτής της τελετουργίας.
THE LIFO TEAM
Πριν από 700 χρόνια, η Μαρία Σκουλαίνα μπορούσε να «υπογράφει» με αυτό το χρυσό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Χρυσό δαχτυλίδι του 14ου αιώνα αποκαλύπτει μια σπάνια γυναικεία σφραγίδα του Βυζαντίου

Η επιγραφή κατονομάζει τη «σεβαστή Μαρία Σκουλαίνα» και είναι χαραγμένη ανάποδα ώστε να αποτυπώνεται σωστά στο κερί. Τα γυναικεία σφραγιστικά δαχτυλίδια της περιόδου είναι ιδιαίτερα σπάνια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Χα ! Χαχα ! Χαχαχαχαχα!Τι λες ρε Πάολο; Ξεραμε ότι είσαι έξυπνος αλλά δεν περιμέναμε να είσαι τόσο έξυπνος. Τι έχει δηλαδή το blog σου που δεν έχουν τα άλλα blog ;100.000 δολάρια (ούτε καν ευρώ) για την πιο πολυσυζητημένη ταινία των ημερών. Και σε μια κρίση μεγαλοψυχίας, θα την δείξει και δωρεάν μάλιστα στο site του !Αν γίνει αυτό (μάλλον απίθανο - στην SONY πρέπει να έριξαν πολύ γέλιο) τότε δυο τινά μπορεί να συμβούν.1) Να παίξει για λίγη ώρα η ταινία στο blog, μέχρι να καταρρεύσει, αφού δεν θα αντέξει τον φόρτο.ή, το πιο πιθανό2)να του χακάρουν το blog και να μην παίξει ποτέ η ταινία.Και τις δυο περιπτώσεις το επίκεντρο έχει περάσει από την SONY στον Κοέλιο πάντως. Διαφήμιση και μάλιστα παγκόσμια με 80.000 ευρωουλάκια... τσάμπα πράμα !Πως το έλεγε το ρητό στο lifo; "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν πληρώνει δικαιώματα στον Κοέλιο" http://www.lifo.gr/uploads/image/754003/10514469_10152521781707436_4492423260205665445_n.png.jpg