Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3,5 ώρες

Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3,5 ώρες Facebook Twitter
8

Σε λιγότερο από 3,5 ώρες θα εκτελείται το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με το τρένο, από το 2017.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, χθες παραδόθηκε από την ΕΡΓΟΣΕ το έργο της Όθρυος, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στα τρένα να αναπτύξουν ταχύτητες έως και 160 χιλιόμετρων την ώρα. Το έργο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δίδυμη σήραγγα μήκους επτά χιλιομέτρων σε κάθε κλάδο.

Είναι δεύτερη μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια.

Με την παράδοση του έργου σε κυκλοφορία, ο χρόνος της διαδρομής Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα συντομευθεί κατά μία ώρα.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΓΗΡΟΣ

Ελλάδα / Φωτιά στη Χαλκιδική – Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχείρησαν στη Γαλάτιστα

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ και επτά πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Αν δεν αλλάξουν και τις μηχανές που θα κάνουν αυτές τις διαδρομές, δε βλέπω ούτε τα 100 να φτάνουν...Μόλις θα πηγαίνει να ανεβάσει ταχύτητα θα καίνε "φλάτζα" και θα περιμένεις και 1-2 ώρες να έρθει άλλη μηχανή...-Πάντως καλό το νέο..!!!