ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2014 | 20:42

am

Δεν θέλω να σε πηδήξω. Να ξυπνήσω μαζί σου θέλω, να με αφήσεις να δω ότι σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Θέλω να μου λες πως νιώθεις, ποτέ είσαι χαρούμενη και ποτέ θες μια αγκαλιά και ένα κουτί μερέντα. Θέλω να είσαι το τελευταίο άτομο που βλέπω πριν πάω για ύπνο και το πρώτο που θα δω όταν ξυπνήσω (μεσολαβεί το διάστημα που θα σε βλέπω στον ύπνο μου). Θέλω εσένα και καμία άλλη στον κόσμο. Άραγε θα καταφέρω ποτέ να σου πω πως νιώθω?
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσπαθούσα να γράψω ένα κείμενο στις εξομολογήσεις και εγώ και μετά είδα αυτό.Με κάλυψες απόλυτα.Πρόσεχε που θα το πεις όμως φίλε.Εγώ το είπα και από τότε η τύπισσα κοντεύει να με τρελάνει.Τι μια μου ρίχνει Χ και μετά όταν με βλέπει έξω μου τρίβεται.Σου λέει τέλεια,ακόμη ένας σκλάβος!Δε θα τις περάσει βέβαια,λάθος άτομο βρήκε να παίξει.Όπως και να έχει όμως σκέψου το καλά αν είναι να πεις κάτι τόσο βαρύ για να μη καταλήξεις σαν εμένα.