Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά το «μανιφέστο» ΓΑΠ

Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά το «μανιφέστο» ΓΑΠ Facebook Twitter
4

Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μετά το πεντασέλιδο κείμενο του Γιώργου Παπανδρέου με το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέους κόμματος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανος Μωραίτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο κατηγορώντας τους  ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια» ενώ είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε «να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα και να πάει σε εκλογές όταν φτάσει στην ανάγκη».

Ο κ. Μωραίτης αφού ζήτησε συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας ξεκαθάρισε πως θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Στ.Δήμα, λέγοντας όμως ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη επιλογή».

 «Αυτοί που αποφάσισαν την αριστερή παρένθεση, παίζουν τη χώρα στα ζάρια. Είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους τους οποίους έβαλε. Ομολογεί η ίδια ότι απέτυχε. Σε εκλογές οδηγούμαστε γιατί απέτυχε η διαπραγμάτευση στο Παρίσι και το μεγάλο ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο» ανέφερε, τονίζοντας την ανάγκη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε η χώρα να μην πάει σε βουλευτικές εκλογές.

Ερωτώμενος αν θα συμμετείχε σε κόμμα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, είπε: «Εγώ δεν είδα τον Γιώργο Παπανδρέου να λέει ότι θα κάνει κόμμα. Είπε ότι θα αναλάβει την ευθύνη του, αν δε βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με ενδιαφέρει η παράταξη, όπως και τον Γιώργο Παπανδρέου» και συμπλήρωσε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες και οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια