Ένας λόγος για να δείτε το How to get away with murder: το τελευταίο του επεισόδιο

 Ένας λόγος για να δείτε το How to get away with murder: το τελευταίο του επεισόδιο Facebook Twitter
3

Όταν ανακοινώθηκε η έναρξη του How to get away with murder οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες: η Shonda Rhimes, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και δημιουργός του Grey's Anatomy, του Private Practice και του Scandal ήταν έτοιμη για την επόμενη της επιτυχία. Μια πολύ καλή ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με μια πολύ καλή σεναριογράφο, τι μπορούσε να πάει στραβά; Μετά προέκυψε η θύελλα στο Twitter για τις γκέι σκηνές της σειράς και το How to get away with murder ξαναβρέθηκε στα πρωτοσέλιδα. Μόνο που, παρά την μεγάλη επιτυχία, φαινόταν σαν κάτι να έλειπε: ένας πολύ καλός λόγος για να γυριστεί.

 

Όλα όσα έκαναν τη σειρά αμήχανη και μερικές στιγμές, ανούσια (τα απανωτά flash back και flash forward, το γρήγορο γύρισμα και το εξοντωτικά κοφτό μοντάζ, η αισθητική που μερικές φορές θύμιζε βίντεο κλιπ, οι προσωπικές ιστορίες των νεαρών πρωταγωνιστών, η μονίμως εκνευρισμένη και θλιμμένη πρωταγωνίστρια), απέκτησαν νόημα στα δύο τελευταία επεισόδια. Αν κάποια στιγμή σκεφτήκατε 'γιατί συνεχίζω να το βλέπω', προσπαθήστε κάνετε υπομονή μέχρι τη λήξη του πρώτου κύκλου. Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος που γνωρίσαμε αυτή την ομάδα και οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους έχουν αποκτήσει έναν επιπλέον, πολύ σημαντικό παράγοντα για να διατηρούν την αλληλεξάρτηση. Ναι, είναι ένας φόνος, όπως άλλωστε είναι φανερό και από τον τίτλο της σειράς, αλλά το πώς και το πότε – και ποιος είναι τελικά υπεύθυνος – είναι που έχει τη σημασία.

 Ένας λόγος για να δείτε το How to get away with murder: το τελευταίο του επεισόδιο Facebook Twitter

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, επιτέλους, αναρωτιόμαστε αν ένας – ή πολλοί – δολοφόνοι μπορούν να γλιτώσουν, και θα περιμένουμε τον επόμενο κύκλο για να μάθουμε.

H πρεμιέρα του How to get away with murder στην Ελλάδα έγινε στις 4 Δεκεμβρίου από το Fox Life. Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και Cyta Hellas.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
2 πράγματα: -1ον. Γιατί ''είχαμε μεγάλες προσδοκίες" για αυτη τη σειρα? Αν θεωρουμε "φοβερή" τη σεναριογράφο που έγραψε τα Scandal,Grey's anatomy,private practice τότε για εκείνους που πρόσφεραν έστω και το παρά μικρο στο χώρο της τηλεόρασης τι να πούμε? Και είναι πάρα πολλοί αυτοί όλοι το ξέρουν.-2ον. Οντως ήταν ένα κλασσικο "δράμα" του ABC ή της σοντα κατι αποδεικνυοντας πως το κανάλι χρειάζεται είτε τον David Lynch είτε τους δημιουργούς του Lost για να παρουσιάσουν κατι μεγαλειωδες. Αντε να αναφέρω και τα Flashforward και Modern Family αλλά όχι στην ίδια κλίμακα.