Σεισμός

Ένταση έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού στο Γεννηματάς (βίντεο)

Ένταση έξω από το δωμάτιο του Ρωμανού στο Γεννηματάς (βίντεο) Facebook Twitter
14

Eργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς προσπάθησαν στις 12 το μεσημέρι να παραδώσουν ψήφισμα έξω από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Νίκος Ρωμανός. Οι υπάλληλοι ανέβηκαν στον τρίτο όροφο διαμαρτυρόμενοι για την ισχυρή αστυνομική παρουσία στο νοσοκομείο και θέλοντας να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στον Νίκο Ρωμανό για την απεργία πείνας.

H oμάδα των αστυνομικών τους εμπόδισε και δημιουργήθηκε ένταση. Στη συνέχεια επενέβη η υπεύθυνη του νοσοκομείου παρέλαβε το ψήφισμα των νοσηλευτών με τη δέσμευση να το δώσει στον απεργό Νίκο Ρωμανό.

Ελλάδα
14

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν είναι ίσως μόνο για τον πιτσιρίκο,επειδή όπως ξέρουμε μόλις κάνει την εμφανισή της η μαλακία προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και έτσι φοβούνται μην μπουκάρουν άλλοι.Αν άκουσα καλά ένα συνδικαλιστή του Γεννηματά,ζήτησε άμεση απελευθέρωση του πιτσιρίκου και να σταματήσει αστυνομοκρατία στο χοσπιταλ.Μόνο για την [...] του δεν ζητά απο τον θεό να του την σταματήσει,εκεί δεν έχει πρόβλημα.
Στο προαύλιο.Ότι έχει κουβαληθεί σχεδόν ολόκληρη διμοιρία μέσα στους χώρους νοσηλείας δεν σε πείραξε.Φοβούνται μην αποδράσει αυτός που έχει να φάει 25 μέρες και χρειάζονται τόσοι,ε;
Ναι γιατί στο προαύλιο η ντουντούκα δεν φτάνει στα αυτιά των ασθενών γιατί έχει σιγαστήρα, ενώ οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο πηγαίνουν πάνω από τα κεφάλια των αρρώστων και χορεύουν gangham style ουρλιάζοντας.
Όχι ντε...Αστυνομικοί μέσα στο νοσοκομείο είναι ότι πρέπει για την ηρεμία των ασθενών.Η ντουντούκα απ'έξω θα τους ξυπνήσει.Γιατί το Γεννηματά ας πούμε είναι χτισμένο και σε καμιά απόκρυμνη ραχούλα και όχι επί της Μεσογείων(ξέρεις...Βρουμ βρουμ).
Captain είχα τύχει σε νοσοκομείο ασθενής σε προεκλογική περίοδο με εκλογικό κέντρο απέναντι σε λεωφόρο μπροστά.Κατέβηκα κάτω με τους ορούς και τους πήρε ο διάολος και αυτούς και την ντουντούκα τους.
Το παιδί λήστεψε τράπεζα. Το αν αξίζει να μπει φυλακή ή όχι νομίζω δεν το συζητάμε. Δεν ζητάει κάτι παράλογο όμως, να σπουδάσει θέλει. Δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το να του δωθεί άδεια όταν με συνοπτικές διαδικασίες αφήνουν ελεύθερους τους Λαυρεντιάδη (Proton Bank), Βασίλη Μηλιώνη (Hellas Power) και γενικά όσους έχουν φράγκα και έχουν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή λεφτά φορολογούμενων πολιτών που στην τελική δεν μας περίσευαν. Γιατί λοιπόν το κράτος πρέπει να εξαντλήσει όλη του την αυστηρότητα και εκδικητικότητα σε ένα νέο παιδί, που στην τελική δεν έχει περάσει και λίγα στη ζωή του, έχει δει τον φίλο του να πέφτει νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στα 16 του χρόνια κάτι που κανένας μας δεν έχει ζήσει και εύχομαι να μην μας τύχει, αντι να του δώσει ίσως την τελευταία ευκαιρία που θα έχει στη ζωή του για να γίνει άνθρωπος?
Δώσανε άδεια στον Ξηρό και σε τόσους άλλους δολοφόνους και βιαστές οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτε και επίσης να σου ξαναθυμίσω ότι Λαυρεντιάδης, Χριστοφοράκος και λοιποί κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αν λοιπόν η κοινωνία μας απειλείται από έναν 19χρονο τότε μάλλον η κοινωνία μας έχει σαθρές βάσεις.
Manolis theofillos πες τα χρυσοστομε γιατι θα μας τρελανουν ολοι οι αντιδραστικοι εδω μεσα . Οταν ενας 19χρονος με καλασνικοφ ληστεψει μια τραπεζα κανενας οικτος , οταν ενας 50 χρονος ληστευει το δημοσιο και την τσεπη μας ειναι για λυπηση , δν πρεπει γερος ανθρωπος να καθετε φυλακη.
Μανωλη οι Ελληνες πολιτες ειναι πεπεισμενοι οτι ειναι πιο πιθανο να υπαρξουν θυματα τρομοκρατικης επιθεσης(απο ενα 21χρονο κι ολας) παρα θυματα κλοπης,βιασμου και δολοφονιας.