Β. Κορέα: Διαταγή να αλλάξουν το όνομα τους όσοι έχουν το ίδιο με τον ηγέτη

Β. Κορέα: Διαταγή να αλλάξουν το όνομα τους όσοι έχουν το ίδιο με τον ηγέτη Facebook Twitter
8

Υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν σε αλλαγή του ονόματός τους είναι όσοι έχουν το ίδιο όνομα  με τον ηγέτη της Β. Κορέας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον κρατικό  τηλεοπτικό σταθμό της Νότιας Κορέας KBS.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο το όνομα του Κιμ Γιονγκ-ουν δεν επιτρέπεται να δίνεται στα νεογέννητα ενώ όσοι ονομάζονται έτσι θα πρέπει να βρουν νέο όνομα και να το αλλάξουν στο πιστοποιητικό γέννησης και στη διεύθυνση του σπιτιού τους.

Ανάλογες απαγορεύσεις ίσχυαν και επί των προγόνων του σημερινού ηγέτη της χώρας.

 «Η απαγόρευση είναι εξαιρετικά πιθανή, καθώς η Βόρεια Κορέα ακολουθεί την ίδια πολιτική με τις περιόδους κατά τις οποίες βρίσκονταν στην εξουσία οι Κιμ Γιονγκ-ιλ και Κιμ Ιλ-σουνγκ», σχολίασε το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνει την πληροφορία.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΜΕ ΣΟΥΠΑ ΚΡΕΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Τα ΜΜΕ προτείνουν σούπα με κρέας σκύλου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Μία από τις πιο ιδιαίτερες συστάσεις για την αντιμετώπιση του καύσωνα στην Βόρεια Κορέα, είναι η κατανάλωση σούπας σκύλου, για την αντοχή του οργανισμού στις υψηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια