Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 77χρονου που ασελγούσε σε 12χρονη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 77χρονου που ασελγούσε σε 12χρονη Facebook Twitter
7

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 77χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε 12χρονη τάζοντας της χρηματικά ποσά.  Πρόκειται για τον Μαργαρίτη Δημήτριο ο οποίος γεννήθηκε  το 1937 στη Λάρισα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 77χρονου που ασελγούσε σε 12χρονη Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης την ώρα που έβγαινε από ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας συνοδεύοντας το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου. 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττικόν Απόλλων: Αποκαταστάθηκε το πεζοδρόμιο στη Σταδίου μετά από 14 χρόνια

Ελλάδα / Αττικόν - Απόλλων: Ελευθερώθηκε το πεζοδρόμιο στη Σταδίου μετά από 14 χρόνια

Τα φώτα του ιστορικού κινηματογραφικού συγκροτήματος Αττικόν - Απόλλων έσβησαν βιαίως το 2012 από την πυρκαγιά που ξέσπασε - Οι σημερινές εικόνες από το σημείο δίνουν νέα πνοή στην προοπτική της επαναλειτουργίας τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια