Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης αδιαφορεί για τις γκέι πορνό ταινίες υπαλλήλου της

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης αδιαφορεί για τις γκέι πορνό ταινίες υπαλλήλου της Facebook Twitter
3

Ένας νέος υπάλληλος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης έχει παίξει σε τουλάχιστον δέκα ταινίες γκέι πορνό, αλλά η δουλειά του δεν απειλείται. Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Jim Long δήλωσε «δεν υπάρχει θέμα για τον υπάλληλο. Από τότε που προσλήφθηκε η επίδοση του είναι πολύ καλή».

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης αδιαφορεί για τις γκέι πορνό ταινίες υπαλλήλου της Facebook Twitter

Σύμφωνα με την Daily News ο Jonathan Jesensky, πρώην πεζοναύτης και μοντέλο «ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με το παρελθόν του πριν προσληφθεί από το δήμο, και δεν υπάρχει λόγος να λήξει η καριέρα του. Ο δήμος έχει αυστηρές προδιαγραφές σχετικά με τα προβλήματα με το νόμο, αλλά εφόσον ικανοποιούνται τα κριτήρια όπως η ηλικία και η καλή φυσική κατάσταση, η συμμετοχή σε πορνό ταινίες δεν είναι απαγορευτική για μια πρόσληψη.»

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης αδιαφορεί για τις γκέι πορνό ταινίες υπαλλήλου της Facebook Twitter

Ο Jerensky θα εργάζεται στο Μπρονξ και ένας μελλοντικός συνάδελφος είπε στην εφημερίδα: «Αδιαφορώ. Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα, αλλά δε με νοιάζει τι έχει κάνει.»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΝΤ ΣΙΡΑΝ ΓΑΖΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΚΛΜΟΡ

Διεθνή / Ο Εντ Σίραν στην πρώτη συναυλία μετά τον αποκλεισμό του Μάκλμορ: «Καταστροφικά όσα συμβαίνουν στη Γάζα»

Η τοποθέτησή του στη συναυλία μετά το κύμα αντιδράσεων λόγω της απομάκρυνσης του ράπερ από την περιοδεία του, επειδή υποστήριξε δημόσια τους Παλαιστινίους
THE LIFO TEAM
ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΡΣΤΕΝ ΜΠΡΟΙΕΡ

Διεθνή / ΝΑΤΟ: Ο «στρατηγός του καγκελαρίου» Κάρστεν Μπρόιερ εξελέγη επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής

Η Στρατιωτική Επιτροπή συγκεντρώνει τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων των χωρών του ΝΑΤΟ και δίνει στρατιωτικές εισηγήσεις στην πολιτική ηγεσία της Συμμαχίας
THE LIFO TEAM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΗΠΑ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ

Διεθνή / Πως έφτασε στην Ελλάδα ο φυγόδικος Αμερικανός αξιωματούχος μετά την καταδίκη του για διαφθορά

Ο Κωνσταντίνος Διαμάντης είχε καταδικαστεί για εκβιασμό και δωροδοκίες σε σχολικά έργα και αντιμετώπιζε έως και 12 χρόνια κάθειρξη -  Η διπλή υπηκοότητά περιπλέκει το ενδεχόμενο έκδοσής του στις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν πάρει φωτιά το σπίτι μου θέλω να έρθουν να την σβήσουν και να πάρουν το εκατό κιλών σώμα μου στις πλάτες τους και να με σώσουν.Το τι θα με το σώμα του αυτός που θα με σώσει οταν είναι εκτός υπηρεσίας με αφήνει παγερά αδιάφορο.Αυτά φυσικά συμβαίνουν σε μέρη που κοιτάνε την ουσία.
Θυμάστε στην Ελλάδα έναν αστυνομικό με κόκκινο στρινγκ που είχαν διαρεύσει φωτογραφίες του; Ε, αυτός μάλλον δεν θα έκανε καλά τη δουλειά του επειδή φορούσε στρινγκ, γι αυτό και τον ξήλωσαν.