Σάλος με τον αθλητή που νοίκιασε αρκούδα για τα γενέθλια του παιδιού του

Σάλος με τον αθλητή που νοίκιασε αρκούδα για τα γενέθλια του παιδιού του Facebook Twitter
7
Σάλος με τον αθλητή που νοίκιασε αρκούδα για τα γενέθλια του παιδιού του Facebook Twitter

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής Kirill Kombarov έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια και βρίσκεται στο στόχαστρο της αυστηρής κριτικής εξαιτίας των φωτογραφιών ου δημοσίευσε από το πάρτι γενεθλίων του γιου του.

Ο αθλητής νοίκιασε από το τσίρκο μια ζωντανή αρκούδα, η οποία έδωσε περφόρμανς στο πάρτι του δύο ετών Timofei. Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Facebook του αθλητή η αρκούδα φαίνεται δεμένη και φορά φίμωτρο. Στην πρώτη ποζάρει ισορροπώντας στα δύο της πόδια δίπλα από το μικρό αγόρι και στη δεύτερη είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα με τον μικρό να την έχει καβαλήσει.

Σάλος με τον αθλητή που νοίκιασε αρκούδα για τα γενέθλια του παιδιού του Facebook Twitter

Ελάχιστοι το βρήκαν διασκεδαστικό και αμέσως οι εικόνες άρχισαν να συγκεντρώνουν αρνητικά σχόλια. Πολλοί κατηγόρησαν τον αθλητή για επιδειξιομανία και οι φιλόζωοι οργίστηκαν για την εκμετάλλευση του ζώου και το παράδειγμα που δίνει ένας αθλητής στα παιδιά του και σε όσους τον ακολουθούν στα social media.

Λίγη ώρα αργότερα οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν από τον ίδιο, αλλά οι ακόλουθοί του επιμένουν πως απαιτείται και μια συγνώμη.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δυστυχως ειμαστε η μονη χωρα εντος ευρωπαικης ενωσης που απαγορευει τις οποιες παραστασεις με ζωα(ειτε για ψυχαγωγικους,ειτε για δηθεν μου ταχα μου,εκπαιδευτικους σκοπους) κ η δευτερη σε ολον τον κοσμο...Οσον αφορα στους Ρωσσους,η αρκουδα ηταν κ παραμενει εθνικο συμβολο(βλεπε Μισα),που αυτο συνεπαγεται,πως μιας κ εμφανιζονται ακομη σαν χορευτριες 'η σαν θεαματα του τσιρκου,θα μπορουν να εμφανιζονται κ σε οποιον πληρωσει για να τις εχει...ΕΛΕΟΣ!Για να χαρει το μουλικο,καποιος αλλος πρεπει να υποφερει!Γιουπιιι!Ετσι μεγαλωνουν γενιες κ γενιες τωρα...EPIC FAIL!