Πάτρα: Οδηγός 101 ετών ανανέωσε το δίπλωμα του

Πάτρα: Οδηγός 101 ετών ανανέωσε το δίπλωμα του Facebook Twitter
10

Οδηγός 101 ετών κατάφερε να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης του, περνώντας μάλιστα με άριστα τις εξετάσεις στη Β’ βάθμια Υγειονομική Επιτροπή Πάτρας, όπως μεταδίδει το kefaloniapress.gr.

Ο υπεραιωνόβιος που ανανέωσε την άδεια του για τρία ακόμη χρόνια είναι πιθανόν και ο γηραιότερος οδηγός της Ευρώπης.

Το σάιτ μετέδωσε αρχικά ότι πρόκειται για κεφαλονίτη για να επανορθώσει στη συνέχεια, γράφοντας ότι μένει το καλοκαίρι στο νησί και το χειμώνα στην Ακράτα. Σημειώνει δε ότι τα στοιχεία του είναι εκ του νόμου απόρρητα.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Καλα οι επιτροπες δεν λαδώνονται, μηπως ομως ξερουμε ποιες εξετάσεις απαιτουνται για ανανεωση διπλώματος; Το Triplex καρωτιδων ας πούμε περιλαμαβανετια σ αυτές; Απολαύστε σχετική τροπολογία/νομο για παραταση αδεια οδηγηης χωρις καν ιατρικη εξεταση: http://sostegr.wordpress.com/2014/08/29/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-80%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%87/
Δωσ' τα στον εαυτό σου. Είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερος οδηγός απο τα άτυχα παραδείγματα που θα αναφέρεις στο επόμενο σου reply.Λίγο σεβασμό, αλλά που..
Τελικά θα τα δώσω σε σένα και στην σιγουριά σου !!!! Και που'σαι να κανονίσετε να σε πάει καμιά εκδρομή με το αμάξι ! Θα περάσετε ωραία !!! Εχεις δει από κοντά παππού 101 χρονών ? Ο δικός μου είναι τόσο και σίγουρα δεν θα ήθελα να με πάει καμία βόλτα . Να μου πει καμιά ιστορία από τα παλιά ευχαρίστως !!!!
κινουμενο ατυχημα ειναι. καρδια, εγκεφαλικο, το Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ που περιμενει καποιος να παθει στα 101 του.Για να μην μιλησω για μειωμενα αντανακλαστικα, οραση, αντιληψη που ερχονται με το γηρας θες δεν θες. εκτος κι αν τον γνωριζεις βεβαια προσωπικα και τυχαινει να ειναι ο τομ χανκς απο το "πρασινο μιλι". ουφο!
Σεβασμό σε ποιον,σε αυτόν που τα ανακλαστικά του είναι σε κατάσταση βραδύπους που μόλις σε δει και σε πατήσει θα το καταλάβει μετά απο 6 μέρες;