ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τι λένε οι αστυνομικοί για το «πλιάτσικο» στα νερά

Τι λένε οι αστυνομικοί για το «πλιάτσικο» στα νερά Facebook Twitter
14

Ανεπίσημη απάντηση δίνουν από την ΕΛΑΣ, μέσω πληροφοριών, για το video στο οποίο εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να προπηλακίζουν και να χτυπούν νεαρό που εργάζεται στο περίπτερο, ενώ ο ίδιος ακούγεται να καταγγέλλει ότι αστυνομικοί του έκλεψαν νερά.

Η διμοιρία που επιτέθηκε φέρεται να έχει εντοπιστεί ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι ο εργαζόμενος είναι αντιεξουσιαστής και όταν πήγαν στο περίπτερο τους είπε «εγώ δεν δίνω νερά σε μπάτσους». Λένε δε ότι-παρά το ξύλο- άφησαν στο περίπτερο 20 ευρώ για τα νερά.

Ελλάδα
14

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Απ ο,τι βλεπω ολα τα μπουμπουκια εδω..Εγω πιστευω τους αστυνομικους. Προφανως και πανε να στησουν ατμοσφαιρα οι αντιεξουσιαστες. Και η λιφο πριμοδοτει, ακου πλιατσικο το μπουκαλι νερο το οποιο το πληρωσαν κιολας.Ποσο μακρια θα πατε για να αμαυρωσετε τα σωματα ασφαλειας; Σας ευχομαι να τα χρειαστειτε μια μερα και τοτε να εχετε το θρασος να τους πειτε το παραμυθακι για τα γουρουνια..
Με αυτα κ με κεινα,το ρητο που λεει:"Δωσε θαρρος στον χωριατη...",σε ελευθερη μεταφραση,δωσε εξουσια στον καταπιεσμενο(ως επι το πλειστον,κομπλεξακια...) κ παλι επιβεβαιωνεται!Τελικα οταν εχεις απωθημενα,η εξουσια βλαπτει!
και που αφησαν 20αρικο τι? (αν υποθεσουμε οτι το αφησαν) το ξυλο τι ηταν? τα ρεστα? "ενταξει σε εδειρα ρε φιλαρακι, αλλα σε πληρωσα"??? και αν τους ειπε "εγω δεν δινω νερα σε μπατσους" τι??? απο ποτε ειναι παρανομο να μην δινεις νερα σε γαμημενους μπατσους αν δεν θελεις? ποιος νομος το λεει? και γιατι αυτο σε κανει αυτοματως οργανωμενο αντιεξουσιαστη και επικυνδυνο τοσο ωστε να σου αξιζει ξυλο και προσαγωγη???αλλα τι περιμενεις απο ατομα που το μονο τους επαγγελματικο επιτευγμα ειναι το ατομικο τους ρεκορ ξυλου σε πορεια?
Δεν ντρέπεστε να κράζετε τα όργανα της τάξης;;; (Δεν πιστεύω να πήγε το μυαλό σας σε άλλα όργανα!!!)Οι άνθρωποι αφήσαν το Κοσάρι τους....Επειδή ρίξαν 2-3 ξυλιές....Ε εντάξει, παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους, κάναν ένα λάθος!!Και τίποτα δεν ήταν, παιχνίδι πασχαλιάτικο (που έλεγε και ο Χατζηχρήστος)!!!Αλλά...για μισό λεπτό βρε παιδιά... Την ΕΔΕ γιατί την ξεκίνησε άρον άρον το Greek Police Headquarters;;;....Λέω εγώ τώρα...
Το ότι αναγκαστικά οι συγκυβέρνηση θα πρέπει να εκλάβει ως ειλικρινή την απάντηση των ΜΑΤ είναι το ένα(ότι αντιεξουσιαστής=μη πολιτης=δικαιολογείται η βία)ακόμα και αν όντως αρνήθηκε να δώσει(ή να πουλήσει?) νερά σε "μπάτσους"(που ΟΥΤΩΣ η ΑΛΛΩΣ δεν διακαιολογεί την βία των σωμάτων ασφαλείας(sic)), και το δεύτερο ότι όλοι εμείς θα πρέπει να το εκλάβουμε ως το ίδιο ειλικρινές, το ότι αυτοί λοιπόν είναι εξουσιαστές ως προς το αντιεξουσιαστές. Έ, τελείωσε το debate. Διότι αν η παραπάνω επίθεση βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε Ματατζή, τότε εμπίπτει και σε ιδεολογία. Άλλο κάνω ότι μου λέει η εκάστοτε εξουσία, και άλλο έχω ερμηνεύσει την αντιεξουσιαστικότητα, την έχω κρίνει, διακρίνει, και της επιτίθεμαι αυτεπάγγελτα στο όνομα του κράτους και των πολιτών. Μήπως πρέπει να πάρει θέση η κυβέρνηση απέναντι στα ΜΑΤ και την ιδεολογία τους που ούτως ή άλλως θα την κρίνουμε εκ των αποτελεσμάτων της όποως αυτό που είδαμε; ε κυβέρνηση; Μήπως να πάρεις; Ή είναι δική σου εντολή αυτή η συμπεριφορά; Μήπως ο περιπτεράς φταίει που τους έκανε Κασιδιάρηδες;
Ακριβώς σαν τα κακομαθημένα πεντάχρονα που κάνουν πρώτα την αταξία και μετά σκαρώνουν ένα παραμύθι για να γλιτώσουν. Με τη διαφορά ότι αντί να τις φάνε στον πισινό, εδώ μιλάμε για ενήλικες με όπλα, που μπορούν (και με κάθε ευκαιρία κάνουν) κακό στους συμπολίτες τους.
Δηλαδή για να καταλάβω ... (ΑΝ δεκτό αυτά που λένε) πηγαίνεις και σπας στο ξύλο έναν άνθρωπο, του κάνεις ζημιές στο μαγαζί του, επειδή σου είπε «εγώ δεν δίνω νερά σε μπάτσους». Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
Και ακόμα και σοβαρότητα να μην έχουν (οποία έκπληξις!), νομίζω είναι και νόμιμο να αρνηθεί να εξυπηρετήσει αν δε θέλει. Δεν πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένος από το νόμο να πουλήσει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Σε αυτή την περίπτωση, από πουθενά δεν τους πιάνεις. Απλά δέρνουν γιατί μπορούν (ξέρω, δε λέω κάτι καινούριο).
κανεις λαθος οταν εχεις μαγαζι εισαι υποχρεωμενος απο τον νομο να εξυπηρετησεις τους παντες,δεν μπορεις να αρνηθεις την εισοδο σε κανεναν ουτε και να διαλεγεις ποιον θα εξυπηρετεις γι αυτο τον λογο αλλωστε ειναι παρανομη και η πορτα στα μαγαζια
Νομιζω πως το βιντεο ειναι ξεκαθαρο.Και επειδη ημουν κοντα στο συμβαν τα νερα τα πηραν χωρις να πληρωσουν.Οι ανθρωποι δεν ειχαν λογο να φωναζουν ετσι εαν τα λεφτα τα ειχαν αφησει οντως.